Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Εξελέγη η νέα διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας μετά σημερινή Γ.Σ. και τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν, εξέλεξε νέα διοίκηση. Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, πρόκειται για ένα πληθωρικό αριθμητικά διοικητικό σχήμα, από μια «χημεία» νέων και παλιών παραγόντων τόσο του ποδοσφαιρικού συλλόγου, όσο και με ενασχόληση στα διοικητικά άλλης μορφής και δράσης τοπικών συλλόγων και επιτροπών, αλλά και γενικότερα με ενασχόληση στα κοινά του τόπου μας.
Οι άνθρωποι αυτοί με την προσωπικότητα, τις γνώσεις, την εμπειρία, την ενέργεια και την διάθεση και μοναδικά προτάγματα την συλλογικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά, δίνουν βαθιά ανάσα ζωής στον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο, διατηρώντας την αναγκαία αθλητική δράση ως μια ακόμη σημαντική εναλλακτική επιλογή, για τους νέους και τα παιδιά της τοπικής μας κοινωνίας!
Ας δούμε ποιοι απαρτίζουν με αλφαβητική σειρά το νέο 14μελές διοικητικό σχήμα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, που μπορεί να περιλαμβάνει στο τυπικό του μέρος και την κατανομή ρόλων τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, αυτά θα είναι όμως χωρίς ουσιαστικούς με την ευρύτερη έννοια και προσφορά, διοικητικούς «διαχωρισμούς». Τις αμέσως επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα, για την πιο ακριβή και επιβεβλημένη κατανομή θέσεων και ρόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: