Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Πολύ κοντά στην πολυπληθέστερη ίσως διοίκηση της ιστορίας του ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Όπως είχε αναρτηθεί τις προηγούμενες μέρες, η τελευταία πρόσκληση διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο ΣΚ 30 & 31/7/2022. Πλέον, γίνεται και πιο συγκεκριμένη η ημέρα της πολυπόθητης Γενικής Συνέλευσης, κι αυτή θα είναι οριστικά το ερχόμενο Σάββατο 30/7/2022 στις 11 η ώρα το πρωί στο Καφέ Βεγγέρα, στην Κεντρική Πλατεία της Πέλλας.
Ένα κράμα παλιών και νέων ανθρώπων με ενσυναίσθηση, ευθιξία, σύμπνοια, μεράκι και διάθεση, καλώς εχόντων των πραγμάτων κι εκτός πολύ συγκλονιστικών απροόπτων, θα συνθέσουν ίσως την πολυπληθέστερη και αντιπροσωπευτικότερη διοίκηση που είχε ποτέ ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας! Μια σύνθεση με εντελώς ερασιτεχνικό χαρακτήρα αλλά και πολύ «υγεία», που μπορεί να μην εξασφαλίζει οικονομική ευρωστία και άνεση με τα συνήθη «επαγγελματικά»-ερασιτεχνικά πρότυπα, γεννά όμως προσδοκίες κι αφήνει πολλές υποσχέσεις και για το παρόν και για το μέλλον. Η τεράστια προσπάθεια και προσέγγιση όλο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να πιάνει τόπο, μάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συνθηκών. Αργήσαμε είναι αλήθεια, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!
«Κοντός ψαλμός...» το ερχόμενο Σάββατο και παρ' όλη την δεδηλωμένη μεγάλη συμμετοχή, κανένα άλλο μέλος ή φίλος/η του συλλόγου που ενδιαφέρεται, με ειλικρινή διάθεση μικρότερης ή μεγαλύτερης προσφοράς, δεν εξαιρείται και δεν αποκλείεται απ' αυτήν την προσπάθεια, κάνοντας την ακόμη πιο δυναμική και πιο συμμετοχική. Οπότε η πρόσκληση για το Σάββατο εξακολουθεί να είναι ανοιχτή σε όλους, αλλά και θα εξακολουθήσει να είναι ανοιχτή και όλη την αγωνιστική περίοδο, σε όποιον αισθάνεται την ανάγκη στήριξης και βοήθειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: