Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Α.Σ. Εδεσσαϊκός: Επιστροφή στο “σπίτι” 16 μήνες μετά - Νίκη 4-3 με Άρη Νησίου με σόου Σαμαρά

Για τον Εδεσσαϊκό η μεγάλη “είδηση” δεν είναι η πρώτη φιλική νίκη για φέτος, με 4-3 επί του ενισχυμένου Άρη Νησίου, αλλά η επιστροφή στη φυσική του έδρα, το ιστορικό “Φόρης Γεντζής”.
Περίπου 16 μήνες, από τις 6/6/2021, όταν έφερνε 0-0 με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σφράγιζε τη σωτηρία στο προπέρσινο πρωτάθλημα ενός γύρου, είχε να νιώσει τη... θαλπωρή της έδρας και του “σπιτιού” της (μόνη εξαίρεση ορισμένες προπονήσεις) η ομάδα της Πέλλας, που πέρυσι “ξεσπιτώθηκε” στο γήπεδο Ριζαρίου.
Η ομάδα του Αλέκου Κούρτογλου απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο, του παλιού γνώριμου προπονητή Πέτρου Πεχλιβάνη και παλιών γνώριμων παικτών στους “πράσινους”, όπως οι Κιόρτσης, Ουζούνης, Πούπης, Βαλαβάνης (τερματοφύλακας) και Μαυρόπουλος (όλοι έκλεισαν την τρέχουσα περίοδο, ενώ αποκτήθηκε και ο έμπειρος Βαγγέλης Γεωργίου), ήταν καλή επιθετικά.
Χατ τρικ έκανε ο Σάββας Σαμαράς (ακόμα δεν ανακοινώθηκε επίσημα, όπως οι Πρέτσι, Παρασίδης, Ντολαπτσής, Τσάνι, Μπιγκάνος και Πλατσιώτας, που δείχνουν “κλεισμένοι”), ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Καραγιάννης.
Για τον Άρη Νησίου σκόραραν οι Γεωργίου, Κοκλης και Σαλαμάνης.
Σύνθεση Εδεσσαϊκού: Ψωμιάδης, Αβραμίδης, Μίσκος, Πελτέκης, Πέλκας, Παρασίδης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης, Σαμαράς, Τσάνι, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι Ερυθρόπουλος, Μυλωνάς, Γκόγκος, Βύρος, Πρέτσι και Ντολαπτσής. Eκτός έμειναν οι Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης και Κουκουλέκης.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: