Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - ΑΑΓ (2-2)4-3

Σ' έναν φιλικό αγώνα με πολλές εικόνες από το... μέλλον, καλό ρυθμό σε αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια και συνεχείς ανατροπές στο πλούσιο τελικό σκορ 4-3, ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ήταν ο νικητής με αντίπαλο την ΑΑΓ στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας.
Πολλές φάσεις και ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις περισσότερες στα καλά τους διαστήματα κυρίως στις αρχές των δύο ημιχρόνων, του γηπεδούχους όμως πιο ισορροπημένους και αποτελεσματικούς, που εκτός των τεσσάρων γκολ με τους Ηλιάδη, Μπουράκη, Πλιόγκα και Τσίζμα από δύο σε κάθε ημίχρονο, είχαν και δύο δοκάρια στο δεύτερο καλύτερο τους ημίχρονο με τους Μπουράκη και Ηλιάδη. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα, το ανέτρεψαν οι φιλοξενούμενοι, ισοφάριση για τους γηπεδούχους αλλά και πάλι προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους, με την τελική ανατροπή του σκορ να δίνει τη φιλική νίκη στους γηπεδούχους.
Οι δύο προπονητές Χαρπίδης και Καραμίγκος δοκίμασαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους σε θέσεις και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Στα πλέον δυσάρεστα για την Πέλλα, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας τραυματισμός, του οποίου η σοβαρότητα θα διαπιστωθεί ίσως και τις επόμενες ώρες.
Οι γονείς των φιλοξενουμένων σχεδόν κατέλαβαν τις κερκίδες του γηπέδου της Πέλλας, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη και πάλι με τους αντίστοιχους των γηπεδούχων...
Η σύνθεση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Βασίλας, Τσίζμας, Πλιόγκας, Λαμπρούδης, Αλμπάνης, Μπουράκης, Τσιντονίδης, Ηλιάδης, Μπιτσιάκης, Νινιατσούδης, Παναγιωτέλης. Για τους γηπεδούχους που και πάλι είχαν σημαντικές απουσίες, αγωνίστηκαν επίσης και οι Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Κωνσταντινίδης Ε., Αλευρούδης και Zini Luca.

Δεν υπάρχουν σχόλια: