Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το μητρώο και την τροπολογία Αυγενάκη και η άμεση απάντηση του Υφυπουργού

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ψήφιση τροπολογίας για το μητρώο και ο υφυπουργός με την σειρά του δεν άργησε να απαντήσει, εντείνοντας έτσι ακόμη περισσότερο και οι δύο πλευρές, την αγωνία και την αβεβαιότητα των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων.
ΕΠΟ: Άρση των ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεων από τον νόμο περί «Μητρώου»
Σχετικά με δημοσιεύματα που σχετίζονται με τροπολογία που πρόκειται να ψηφισθεί, ως προς το θέμα του «Μητρώου», θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε τα ακόλουθα.
Η ΕΠΟ καλεί τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη να προβεί σε άρση των ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεων από τον νόμο περί «Μητρώου» ούτως ώστε, η ΕΠΟ, σύμφωνα με την Ολιστική Μελέτη, το Καταστατικό της και τα Καταστατικά της FIFA και UEFA να προβεί άμεσα στην επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ΕΠΟ: "Οι αλαζόνες επιμένουν"
Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που τον κάλεσε να άρει τις "ποδοσφαιρικής φύσεως" κυρώσεις από τον Νόμο του "Μητρώου" αθλητικών σωματείων.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε "αλαζόνες" τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, οι οποίοι εμμένουν στη θέση τους για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
 
"Οι έξυπνοι... παραδέχονται! Οι πονηροί... δικαιολογούνται! Οι αλαζόνες... επιμένουν!", έγραψε ο Αυγενάκης στην ανάρτησή του στο Twitter.

Πηγή: πληροφορίες από metrosport.gr και sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: