Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 9/11

Εξ αναβολής αγώνα της Α1 Ερασιτεχνικής και αγώνες κυπέλλου (κι αυτοί εξ αναβολής κατά κάποιον τρόπο) της ΕΠΣ Πέλλας, περιελάμβανε το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ως επί τω πλείστων οι ομάδες των ανώτερων κατηγοριών πήραν την πρόκριση εύκολα ή δύσκολα, με εξαίρεση μόνο τον φιλόδοξο Άρη Αμπελειών, που γνώρισε τον αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι στην γειτονική Νέα Πέλλα, από τον ενισχυμένο φέτος Μέγα Αλέξανδρο.

Το εξ αναβολής παιχνίδι της Α1 Ερασιτεχνικής, ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την εξαιρετική και σήμερα Δόξα Μελισσίου, να συντρίβει εντός έδρας τον αρκετά αθλητικό, φιλότιμο αλλά πολύ κατώτερο του αναμενομένου ΠΑΟΚ Δαμιανού.
Α1 Ερασιτεχνική: Δόξα Μελισσίου - ΠΑΚ Δαμιανού (3-0)6-0
Στο Μελίσσι για την Α1 Ερασιτεχνική, η τοπική Δόξα καταιγιστική δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ Δαμιανού και με ελκυστικό ποδόσφαιρο, έφτασε πολύ εύκολα σε μια άνετη και ευρεία σε σκορ νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν αγωνιστικοί μέχρι τέλους παρά την μεγάλη έκταση του σκορ, αλλά ουσιαστικά ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα αν και δέχτηκαν γκολ από τα αποδυτήρια (Παναγιωτίδης 1'), έχασαν σ' αυτό το διάστημα μια δυο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν (δύο δοκάρια!). Στην συνέχεια η Δόξα κυριάρχησε κι εκτός των πολλών τερμάτων που πέτυχε (Γκότσης 20', 40' , 70', Χατζηχρήστος 65', Γραμματικού 90'+) έχασε και πολλές ευκαιρίες (ένα δοκάρι). 
 
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας - Άρης Αμπελειών 1-1 κ.α. & παράταση, 4-3 στα πέναλτι
Στην Νέα Πέλλα για τον θεσμό του κυπέλλου, σ' ένα αμφίρροπο και ισορροπημένο παιχνίδι, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Άρης Αμπελειών μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα σε κανονική διάρκεια και παράταση (Δούμος στο 30' το 0-1 για τις Αμπελειές, Τσαρτσαράκης στο 55' το 1-1 για την Νέα Πέλλα), έλυσαν τις αγωνιστικές διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι, με τους γηπεδούχους πιο εύστοχους να παίρνουν τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ευστόχησαν για τους γηπεδούχους οι  Νικολαίδης, Καραβασίλης, Πλιόγκας, Ογκανέζοφ, ενώ δεν χρειάστηκε να εκτελεστεί το 5ο πέναλτι, ενώ από τους φιλοξενούμενους ευστόχησαν οι Μαραντίδης, Περπερίδης, Τόσιος και αστόχησαν οι Καρράς και Μέκολι.


 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 4η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 6-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
Ν.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Α.Σ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 1-3
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 0-0 (0-2 στην παράταση)
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-1 (4-3 στα πέναλτι)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - Α.Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: