Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 14/12 για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας

Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον, καλό θέαμα, πολλά τέρματα και αρκετές συγκινήσεις περιελάμβανε η σημερινή αγωνιστική για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας. Φυσικά οι ομάδες υπερέβαλαν εαυτούς και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και προκρίσεων, τόσο πριν τους αγώνες για τον καταρτισμό των αναγκαίων αποστολών, όσο και κατά την διάρκεια τους να αγωνιστούν σε πολύ βαρείς αγωνιστικούς χώρους λόγω του συνεχούς ψιλόβροχου αλλά και της χαμηλότερης των προηγούμενων ημερών θερμοκρασίας!
Τέσσερις ομάδες της Α1 αποχαιρέτησαν και κάποιες απ' αυτές μάλλον... ανακουφισμένες τον θεσμό, ενώ ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πέτυχε το σκορ της ημέρας με αντίπαλο ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Τρεις αγώνες είχαν μεγαλύτερη διάρκεια λόγω παρατάσεων και πέναλτι σε δύο απ' αυτούς (Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας - Δόξα Μελισσίου και Άρης Νησίου - Ορφέας Ριζαρίου) και διεξήχθησαν υπό το φως των προβολέων. Και το τρίτο παιχνίδι αυτό του ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού φλέρταρε μέχρι το τελευταίο λεπτό του με τα πέναλτι, αλλά συγκυριακά και μόνο αυτό δεν συνέβη. 
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - ΠΑΟΚ Δαμιανού (1 - 0)2 - 2 κ.α. 2 - 3 παράταση
Σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με πολλές φάσεις, ευκαιρίες, δοκάρια και γκολ, που θα μπορούσε να «κάτσει» οπουδήποτε και με τις δύο ομάδες να το.. δικαιούνται σχεδόν εξίσου, η τύχη έφερε τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ να παίρνει τελικά στην παράταση το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Τα τέρματα πέτυχαν για την γηπεδούχο Πέλλα που προηγήθηκε δύο φορές στην κανονική διάρκεια, οι Πλιόγκας (40') και Μουρατίδης (80'), ενώ για το φιλοξενούμενο Δαμιανό που ισοφάρισε ισάριθμες φορές οι Γρηγοριάδης (50'), Μαλλόλι (90'+), με το νικητήριο τέρμα να το πετυχαίνει ο Λυκόπουλος στην παράταση (95'). Για το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, η Πέλλα διαμαρτύρεται για την μην τήρηση fair play από τους φιλοξενούμενους, όταν με δύο ποδοσφαιριστές τραυματίες των γηπεδούχων στο έδαφος και την μπάλα να απομακρύνεται εκτός περιοχής, αυτοί συνέχισαν χωρίς βγάλουν την μπάλα πλάγια, φτάνοντας έτσι με ένα αρκετά «παράδοξο» και unfair τρόπο για την ομορφιά του σημερινού αγώνα, στο γκολ.
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα της σημερινής αναμέτρησης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση, λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού αγώνα.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης Η., Πλιόγκας, Αλμπάνης (Κωνσταντινίδης Ε. 65'), Μακρίδης, Παναγιωτέλης (Μπουράκης 70'), Γιαλατζής Π., Τσιντονίδης (Τσίζμας 70'), Μουρατίδης (Κατσαμακτσής 90'+), Μπιτσιάκης (Γιαλατζής Α. 65'), Νινιατσούδης.
ΠΑΟΚ Δαμιανού (Αλεξιάδης): Καραφυλλιάς, Λαγομάτης, Αλεξανδρίδης, Μαλλόλι, Γρηγοριάδης, Λυκόπουλος, Ρίτε (Μπόλλας 60'), Βαγγέλη (Πρέτσι 46'), Παντελίδης, Αβραμίδης (Σιαματάς86'), Σωτηριάδης.





Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 2η ΦΑΣΗ
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 3 - 3 κ.α., 4 - 4 παράταση, 4 - 5 στα πέναλτι
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 0 - 0 κ.α. και παράταση, 5 - 4 στα πέναλτι
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2 - 2 κ.α. 2 - 3 παράταση
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 7 - 2
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ - ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 4 - 0
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3 - 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: