Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 3/12

Λίγοι οι αγώνες σήμερα, πολύ το αγωνιστικό ενδιαφέρον με την διασταύρωση ομάδων με περίπου ίδια μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή και ίδιους στόχους. Το κυρίως πιάτο περιλάμβανε παιχνίδια της Α1 Ερασιτεχνικής, κι όσοι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν σήμερα στα γήπεδα, αποζημιώθηκαν με τα αρκετά τέρματα και την αμφίρροπη εξέλιξη. Εξέλιξη, που ήταν παρόμοια σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, με πολύ αγωνία και ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα να κρίνονται στο τέλος.
Κερδισμένες στα δύο ντέρμπι κορυφής της Α1 Ερασιτεχνικής και συγκάτοικοι στην κορυφή, οι δύο ομάδες των Γιαννιτσών, Εθνικός και ΑΣ, που πήραν τα τρίποντα με αντιπάλους το Λυκόστομο και το Νησί αντίστοιχα, που σήμερα έχασαν και οι δύο το μέχρι πρότινος αήττητό τους. Στην Κερασιά, ο γηπεδούχος ΠΑΟ κάνοντας τα εύκολα... δύσκολα με αντίπαλο μια ομάδα που δεν παρατάει τα παιχνίδια της όποια εξέλιξη κι αν αυτά έχουν, όπως είναι ο ΠΑΟΚ Δαμιανού, κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πιστοποιώντας την ανοδική αγωνιστική και βαθμολογική του πορεία. Τέλος στην Αξό η γηπεδούχος Νίκη, ανοίγοντας σχετικά νωρίς το σκορ και χάνοντας κλασικές ευκαιρίες να περάσει ένα «άνετο» απόγευμα, κατάφερε να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι με αντίπαλο τον μαχητικό Άρη Παλαιφύτου και να φτάσει στην πολύτιμη νίκη με πολύ αγωνία και άγχος μέχρι το τελικό σφύριγμα. Τρία δοκάρια και μεγάλες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, που μόνο στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων δεν είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χρειάστηκαν δύο φάσεις σχεδόν από το πουθενά και φαινομενικά ακίνδυνες, για να κερδίσουν δύο πέναλτι σε ένα τρίλεπτο και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, παίρνοντας ομολογουμένως την δίκαιη νίκη. Σκόρερ και των τριών τερμάτων (20, 85, 88) και πρωταγωνιστής για την Νίκη Αξού ο Κάρτζιος, ενώ για τον αγωνιστικό και νεανικό Άρη Παλαιφύτου που τις ευκαιρίες του τις έκανε γκολ και που στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερη εικόνα κυρίως στο πρώτο του 20λεπτο φτάνοντας στην προσωρινή ανατροπή, διακρίθηκε και σκόραρε τα δύο τέρματα ο Βακιρτζής (46', 65'). Πολύς ο κόσμος στο γήπεδο, πολλές όμως και οι κίτρινες κάρτες μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, από την πολύ καλή σήμερα και με ανάξια λόγου ελάχιστα λάθη, διαιτητική τριπλέτα Ραμπούση, Αλατζά, Ατζαμιδάκη.

Στην Α' Ερασιτεχνική ένα παιχνίδι, με τον νεοφώτιστο Φίλιππο Γιαννιτσών να συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και να φεύγει νικητής από την Έδεσσα με αντίπαλο την Ελπίδα. Ένα το παιχνίδι και την Β' Ερασιτεχνική και το μοναδικό της αγωνιστικής, που δεν επιτεύχθηκε τέρμα.
Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 9η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 3 - 2
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 4 - 3
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3 - 2
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0 - 2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0 - 2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: