Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 4/12

Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα και δεν νομίζω κανείς να σοκαρίστηκε σε κάποιο γήπεδο. Ορισμένα με πιο αμφίρροπη εξέλιξη, ενώ κάποια άλλα με πιο πειστικά και άνετα για τους νικητές σκορ.
Στην Α1, η Δόξα Μελισσίου για ακόμη μία φορά με πολύ καλό ποδόσφαιρο και μεγάλη παραγωγικότητα, έφτασε σε ένα ευρύ σκορ, με την αναμέτρηση γενικότερα που ήταν μονόλογος των γηπεδούχων και την διαφορά δυναμικότητας, να μην αφήνουν περιθώρια για ιδιαίτερη κριτική (Τζήμας -2, Πισμισάκης Α.,Χατζηχρήστος, Γκότσης, Παναγιωτίδης τα γκολ), ενώ η Σωσάνδρα βγήκε νικήτρια ίσως στο πιο ισορροπημένο παιχνίδι της ημέρας για την κατηγορία, με αντίπαλο το φορμαρισμένο Ριζάρι. Τέλος οι Πρόμαχοι δεν έδειξαν σημεία «ζωής» ούτε στην έδρα τους σ' ακόμη ένα κομβικό βαθμολογικά παιχνίδι και μοιραία γνώρισαν την ήττα από τους Γαλατάδες.
Στην Α' Ερασιτεχνική όλα τα φαβορί πήραν τα τρίποντα εύκολα ή δύσκολα, χωρίς να μεταβάλουν ιδιαίτερα την μέχρι σήμερα κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα. Βαριά ήττα για τα Άθυρα στον Προφήτη Ηλία. Τα φαβορί επικράτησαν και στην Β' Ερασιτεχνική, δείχνοντας κατά κάποιον τρόπο τις φιλοδοξίες τους. Η Νέα Πέλλα νίκησε και στον Νέο Μυλότοπο, ενώ η Ραχώνα εκτός έδρας. πήρε το γειτονικό ντέρμπι με το Δυτικό.
Άσχημα τα αποτελέσματα σε Γ' Εθνική και SL2, αφού οι ομάδες του νομού στις δύο κατηγορίες Εδεσσαϊκός και Αλμωπός Αριδαίας αντίστοιχα, γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Μακεδονικό Φούφα και Βέροια. Μόνο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου που λογαριάζεται «ομάδα του νομού» και ενδιαφέρει την ΕΠΣ Πέλλας όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα από το καλοκαίρι πήρε το τρίποντο, νικώντας εύκολα την Καστοριά.
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α1 Ερασιτεχνικής:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 9η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1 - 0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1 - 4
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 6 - 1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 5η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2 - 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 2 - 0
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 5 - 1
ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2 - 3
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 3 - 4

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΖΕΡΒΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2 - 0
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 2 - 4
Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 0 - 1
ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 4 - 0

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 2 - 3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3 - 0

SL2 - Α ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: