Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από τον Άρη Αμπελειών

Ο Άρης Αμπελειών διαμαρτύρεται για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, χαρακτηρίζοντάς την ανεπαρκή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και ζητώντας παράλληλα την εξαίρεση του διαιτητή από τα επόμενα παιχνίδια του.
«Μετά τα γεγονότα στον αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Απόλλων Κρυας Βρύσης αισθανόμαστε την ανάγκη απέναντι στην ιστορία του συλλόγου , καθώς επίσης και από σεβασμό στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια του σωματείου μας, να επισημάνουμε τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη, τα οποία αλλοίωσαν το αποτέλεσα σε ένα αν μη τι άλλο πολύ θεαματικό παιχνίδι που οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.
Θεωρούμε ότι ο διαιτητής που ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι κ.Μπουρλόυσκι στάθηκε ανεπαρκής για να διαιτητεύσει το συγκεκριμένο αγώνα και καλούμε τους υπευθύνους της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να είναι προσεκτικότεροι στις επιλογές τους.
Ζητάμε την εξαίρεση των συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες του ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ.
Με τα παραπάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την πολύ καλή προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝ και τους συγχαίρουμε για τη σημερινή τους νίκη.
Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα.
Καλούμε την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και την Επιτροπή Διαιτησίας να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίζουν τα σωματεία, τους αθλητές, την ισότιμη και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: