Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Μακεδονίας: Τρεις αποβολές σωματείων, δύο μηδενισμοί ομάδων και μια ένσταση που απορρίφθηκε

Τα σωματεία, Ηφαιστος Θέρμης, Μαραθών Υποδομή 1926 και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μητσόπουλος αποβάλλονται από το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, περιόδου 2022 – 2023 και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες τους, μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων τους.
Επίσης, το σωματείο, Μαραθών Υποδομή 1926 αποκλείεται από τους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς», περιόδου 2022 – 2023.
A. Ματαιώνεται ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΔΑΣ Ωραικάστρου - ΑΟ Θράκης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Φιλαδέλφειας.
Β. Ματαιώνεται ο αγώνας του 5ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Κεραυνός Μονοπηγάδου - Ελπίδες Θερμαϊκού Θέρμης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Ταγαράδων (χόρτο – 8η οδός).
Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Απόρριψη ένστασης
Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι απορρίφθηκε η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή που υπέβαλε το σωματείο, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης για τον αγώνα του με το σωματείο, Αετός Βασιλικών. Ο αγώνας κατακυρώνεται ως έχει στο Φύλλο Αγώνα.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: