Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Επιστροφή στο σπίτι για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή!

Μια μεταγραφή «αεροδρομίου» επιφύλαξε η σημερινή μέρα για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας... Ένας ποδοσφαιριστής υψηλού αγωνιστικού επιπέδου για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα της ΕΠΣ Πέλλας και όχι μόνο, με αξιοζήλευτη εξέλιξη και καριέρα για κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που με το ταλέντο του, την προσωπική δουλειά, τον ζήλο και την συνέπεια, πλησίασε πειστικά σε πολύ νεαρή ηλικία ακόμη και τις επαγγελματικές κατηγορίες, είναι από σήμερα και πάλι ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. 
Ο πολυσύνθετος 24χρονος μέσος Γιάννης Κούμπους, με πολλές και σημαντικές εμπειρίες παρά τα λίγα χρόνια του, μετά από μια ραγδαία ανοδική αγωνιστική πορεία και εξέλιξη, με ξεκίνημα στα 14 χρόνια του από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και πέρασμα από Ιάσωνα Αυγής, Εθνικό Γαζώρου, Εδεσσαϊκό, Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας, Εθνικό Γιαννιτσών και Θύελλα Σαρακηνών, εντελώς συγκυριακά, για προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, επιστρέφει και πάλι στο ποδοσφαιρικό του σπίτι. Ποδοσφαιριστής ταχυδυναμικός και ακούραστος, απαραίτητος για κάθε ομάδα και προπονητή, αγωνίζεται με διακριτική ευχέρεια σε όλες σχεδόν τις θέσεις και όπου του ζητηθεί από τον προπονητή του, ενώ από υπερβάλλοντα ζήλο και πάθος, δεν αφήνει κανένα σημείο του γηπέδου απάτητο, κινούμενος σε όλους τους χώρους, σε κάθε παιχνίδι! «Δυστυχία» για την σχεδόν σίγουρη κάποια στιγμή επαγγελματική εξέλιξη του ποδοσφαιριστή όπως πολλοί πιστεύουν, ευτυχία για την ομάδα της Πέλλας, που δέχεται στην αγκαλιά της και πάλι ένα δικό της παιδί, κι ενισχύεται σχετικά απρόσμενα σε πολύ μεγάλο βαθμό, βάζοντας ακόμη μεγαλύτερες, ρεαλιστικότερες και πιο φιλόδοξες βάσεις για την επίτευξη των υψηλών αγωνιστικών στόχων της!
Η διοίκηση με τιμή και χαρά τον καλωσορίζει στον σύλλογο, του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπά, αλλά και σε κάθε άλλη προσωπική ή οικογενειακή φιλοδοξία της ζωής του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: