Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων «κατεβαίνει» κανονικά φέτος σε κύπελλο και πρωτάθλημα

Μια παρέα γονέων, αναλαμβάνει φέτος την πρωτοβουλία και την αποστολή «σωτηρίας» για να μην οδηγηθεί ο σύλλογος σε διάλυση, μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απουσίας, να «κατεβάσει» τον ΠΑΟ Κουφαλίων να συμμετέχει κανονικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του συλλόγου.
«Όλοι λέμε "οι παρέες γράφουν ιστορία" .....
Μια τέτοια παρέα λοιπόν απλών γονέων και όχι παραγόντων όπως συνηθίζεται, από τις ακαδημίες του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, που ήθελαν να συνεχίσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο αποφάσισαν να αναλάβουν τις ακαδημίες αλλά και την ομάδα (κοινό το καταστατικό) ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ για χάρη των παιδιών τους, την ώρα που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει.
Αποφασίσαμε να κατεβάσουμε την ομάδα φέτος και στο κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα ώστε να μην πέσει κατηγορία και άλλη κατηγορία, χωρίς προσωπικό συμφέρον και χωρίς να έχουμε κάποιο ταμείο από την προηγούμενη διοίκηση.
Ξεκινάμε από το μηδέν με γνώμονα μόνο να μην διαλυθεί ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ που όλοι έχουν στην καρδιά τους και να συνεχίσει την ιστορική του διαδρομή που όλοι και όλες σεβόμαστε.
Καλούμε όλους και όλες, όσους και όσες αγαπούν την ομάδα και "διαλαλούν" ότι την θέλουν γιατί έχει μεγάλη ιστορία και "βαριά φανέλα" να συμμετέχουν στην συνέχεια της.
Ευχαριστούμε όλους εκ μέρους αυτών που τους ξέχασαν για τα προηγούμενα χρόνια που στήριζαν την ομάδα και τους καλούμε να είναι δίπλα μας κι όχι απέναντι μας για το καλό της ομάδας.
Αν θέλεις να βοηθήσεις έλα μαζί μας, αν όχι μην σχολιάζεις αρνητικά και μην γίνεσαι κριτής σε κάτι που δεν συμμετέχεις .Μόνο κακό κάνεις. Η ομάδα χρειάζεται άτομα που την αγαπούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: