Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΕΠΣ Ημαθίας: Στην... κόψη του ξυραφιού η συμμετοχή για τρεις στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής!

Η οικονομική κρίση,η έλλειψης ρευστότητας το χαμηλό ενδιαφέρον παραγόντων και μια σειρά άλλων προβλημάτων προκαλούν τριγμούς στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο καθώς όπως όλα δείχνουν,αρκετές ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, κάτι που κάνει την συμμετοχή τους στην αγωνιστική περίοδο 2022-2023 εξαιρετικά αμφίβολη.
Η σημερινή αποχώρησή «βόμβα» από την προεδρία του Αστέρα Τριποτάμου (Γ' Εθνική) κ. Γιώργου Τσαχουρίδη η αποχώρηση της οικογένειας Ματσούκα από τα διοικητικά της Νίκης Αγκαθιάς αλλά και η πρόθεση αρκετών παραγόντων να αποχωρήσουν φέρνει σε δύσκολη κατάσταση το Ημαθιώτικο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η κατάσταση φαίνεται πως είναι μη αναστρέψιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gnomi.news τρία (3) τουλάχιστον σωματεία (Α' Ερασιτεχνικής) πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ δεν θα προκαλέσει έκπληξη εάν οι ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή είναι περισσότερες.
Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας διότι όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό είναι μεγαλύτερες και οι οικονομικές απαιτήσεις.Τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα στις χαμηλότερες κατηγορίες τουλάχιστον μέχρι σήμερα καθώς ιστορικές ομάδες του νομού μας όπως Ατρόμητος Διαβατού και Θύελλα Σταυρού ανακοίνωσαν «επανίδρυση» ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του Απόλλωνα Λυκογιάννης μετά την παραίτηση του προέδρου,Γιάννη Αμανετίδη.
Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όμως όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας γνωρίζουν ότι τα πρώτα μηνύματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Πηγή: gnomi.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: