Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Απίστευτη αθλιότητα Μητσοτάκη κατά του Κουρδικού λαού!

Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό χαρακτηρίζοντας τρομοκράτη τον κουρδικό λαό ντροπιάζοντας όλους τους Ελληνες για άλλη μια φορά μετά την ντροπιαστική προδοσία του Οτσαλάν από τον Πάγκαλο και την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τελευταία μέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, ο Ελληνας πρωθυπουργός προχώρησε σε μια δήλωση που γέμισε ντροπή για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό.
Στην προσπάθειά του να δείξει πόσο πειθαρχημένος νατοτσολιάς είναι και να δικαιολογήσει και να υπερασπιστεί την Τουρκία του Ερντογάν για τους εκβιασμούς της σχετικά με τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τρομοκράτη τον κουρδικό λαό!
Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψε η Τουρκία με την Σουηδία και την Φινλανδία (με το οποίο ο Ερντογάν απαιτεί την έκδοση ακόμα 33 ατόμων από τις δύο χώρες, μεταξύ άλλων και μιας βουλευτίνας κουρδικής καταγωγής) ο Μητσοτάκης αναγνώρισε τα… «εύλογα δίκαια» της Τουρκίας, και απάντησε:
«Διάβασα το κείμενο το οποίο επεγράφη μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και Τουρκίας. Είναι ένα αρκετά γενικό κείμενο που θέλω να πω ανοιχτά ότι η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας, η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις. Έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις. Είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε καμιά δυσκολία να το αναγνωρίσουμε»!

Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: