Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - ΠΑΟ Κουφαλίων (0-0)0-1

Σε ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι με καλές ενέργειες αλλά χωρίς πολλές φάσεις για γκολ, με τις δύο ομάδες με διάθεση και καλό ρυθμό κατά διαστήματα, ο ΠΑΟ Κουφαλίων, πιο δεμένος και πιο αποτελεσματικός πήρε την φιλική νίκη στην Πέλλα με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.
Λίγες οι καλές στιγμές κι από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν αρετές και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, ευτύχησαν να εκμεταλλευτούν την μοναδική ίσως στιγμιαία αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και να σκοράρουν με κεφαλιά του Σαλίκα στο 55', ενώ οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιάλου στο δυνατό σουτ του Παναγιωτέλη και στην επαναφορά ο Ηλιάδης να μην σημαδεύει σωστά και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους και πάλι με το Ηλιάδη αρχικά μέσα από την περιοχή να σουτάρει προς το τέρμα και οι αμυντικοί να διώχνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή και στην φάση highlight της αναμέτρησης, με τον Ανδρέα Γιαλατζή να τελειώνει ιδανικά από κοντινή απόσταση, αλλά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ. 
Βίντεο με φάσεις και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης αργότερα...
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας (υπηρεσιακός Νινιατσούδης): Βασίλας, Κωνσταντινίδης Η., Καμπούρης, Καρκαμάνης, Αλμπάνης, Μπουράκης, Τσιντονίδης, Μπιτσιάκης, Ηλιάδης, Νινιατσούδης Γ., Παναγιωτέλης. Αγωνίστηκαν και οι Τσίζμας, Γιαλατζής Π., Γιαλατζής Α., Κωνσταντινίδης Ε.
ΠΑΟ Κουφαλίων (Κασάπης): Γιάλος, Γάκης, Βλαχούδης, Κεραμίτσης, Προδρομιάδης, Στυλιανού, Κατσαραμενιδης, Μπάρκος, Μήτκας, Φώτης, Σαλίκας. Αγωνίστηκαν και οι Τερζής, Καπράγκος, Πρίντζιος, Ράσσος Αλεξούδης, Κεχαγιάς, Πισσανίδης, Αντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: