Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 6/11 στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Η κακοκαιρία EVA έκανε αισθητή και στην ΕΠΣ Πέλλας την παρουσία της, αφού εκτός από δύο αγώνες, δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν οι υπόλοιποι τόσο της Α' όσο και της Β' Ερασιτεχνικής. Και στην Α1 η κακοκαιρία προκάλεσε μία αναβολή αυτή του αγώνα Δόξας Μελισσίου - ΠΑΟΚ Δαμιανού, ενώ στους άλλους δύο αγώνες που τα γήπεδα ήταν σε καλύτερη κατάσταση, νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν η Νίκη Αξού υποδεχόμενη τον ΠΑΟ Κερασιάς και ο Ολυμπιακός Γαλατάδων στην Πέλλα επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τέλος στην πρεμιέρα της SL2 ο Αλμωπός έχασε το τρίποντο στα τελευταία λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή.
Στην Πέλλα ο Ολυμπιακός Γαλατάδων πέτυχε σημαντική και δίκαιη νίκη, αφού ήταν πιο μεθοδικός και ψύχραιμος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, νικώντας τον νευρικό, φλύαρο και άστοχο τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Είναι ίσως το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του, για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Τα τέρματα πέτυχαν για τους φιλοξενούμενους οι Ιωαννίδης (25') και Νιοράτζε (48'). Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης Η., Πλιόγκας, Κούμπους, Μουρατίδης Στ., Τσίζμας (Τσιντονίδης 32'), Μπουράκης, Μακρίδης (Γιαλατζής Π. 55'), Βογιατζής, Νινιατσούδης (Ζηματίκας 55'), Παναγιωτέλης. Απόντες οι Ηλιάδης, Άγνας, Καμπούρης.
Ολυμπιακός Γαλατάδων (Τσιρογιάννης): Στόιτσης, Φουρεράι, Νιοράτζε, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης Ν. (Σιδέρης 88'), Αναστασιάδης, Ανδρίτσος, Μουχτάρης Π., Μουρατίδης Χ. (Καπουσούζης 55'), Ιωαννίδης,  Μπουρνάζης (Πάρδας 74').
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-2
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΝΒΛ
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ ΑΝΒΛ
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΑΝΒΛ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΝΒΛ
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 1-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-6
Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΑΝΒΛ

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ ΑΝΒΛ
ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 3'
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ ΑΝΒΛ
 
SUPER LEAGUE 2 - 1η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: