Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Πρεμιέρα με διπλό για την φιλόδοξη Νέα Πέλλα

Με το δεξί ξεκίνησε και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Β' Ερασιτεχνικής, μετά απ' αυτές του κυπέλλου, ο φιλόδοξος φέτος Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας.
Στον Παλιό Μυλότοπο, εκτός από το σχετικά γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ τον Βουζαξάκη (21') ήρθε και η κόκκινη κάρτα στο 25ο λεπτό του γκολκίπερ Μίλτου Παπαδόπουλου, για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του ανώτερου Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώστε να ελέγξει το παιχνίδι και να φτάσει στο 89ο λεπτό σ' ένα δεύτερο γκολ με τον ίδιο σκόρερ και να διαμορφώσει το τελικό 0-2. Στην φάση της αποβολής υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, από επίμονη άρνηση του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια! Η Νέα Πέλλα είχε με σκόρερ πάλι τον Βουζαξάκη και δύο ακυρωθέντα τέρματα στο 55ο και στο 67ο λεπτό.
Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ν.Πέλλας Μ.Παπαδόπουλος, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αρίστη φιλοξενία των ανθρώπων της Δόξας Π.Μυλοτόπου και υπόσχεται ανάλογη στο παιχνίδι του 2ου γύρου στην Νέα Πέλλα, ενώ επίσης ευχαριστούν και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα σ' αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: