Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 11/12

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική στην Α1 με τις δύο ομάδες των Γιαννιτσών να αρχίζουν να αποκτούν έστω και μικρό βαθμολογικό προβάδισμα, έναντι των υπολοίπων μέχρι σήμερα μνηστήρων των κορυφαίων θέσεων. Στα «υπόγεια» 7 ομάδες, άλλες σε μικρότερο ή κι άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό, εξακολουθούν να είναι μπλεγμένες σε περιπέτειες παραμονής, έστω κι αν υπολείπονται 19 ακόμη αγωνιστικές.
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Α.Σ. Γιαννιτσά (0 - 1)0 - 3
Δίκαιη νίκη για τον καλύτερο Α.Σ. Γιαννιτσά σήμερα στην Πέλλα, που είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, χωρίς όμως να παρουσιάσει τόσο καλή αγωνιστική εικόνα γενικότερα στην αναμέτρηση. Η πρώτη ώρα αγώνα ήταν πιο ισορροπημένη, με τους γηπεδούχους πιο ανταγωνιστικούς, να καταφέρνουν να περιορίσουν αρκετά καλά τα ατού των φιλοξενουμένων, που αναλώθηκαν περισσότερο σε κάποια καλά σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, που δύσκολα μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς ιδιαίτερα επικίνδυνα, φιλόδοξα και απειλητικά για το τέρμα του πολύ καλού και σήμερα τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παναγιωτόπουλου. Τα τέρματα τόσο του Καψάλη Ε. με σουτ από το ύψος περίπου της μεγάλης περιοχής (20'), όσο και του Κοσέογλου με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Πέλλας (60'), φάνηκαν αρκετά «κρύα» με βάση την εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Από κει και μετά αφού και οι γηπεδούχοι στις 2-3 πολύ καλές φάσεις τους στο μεσοδιάστημα δεν κατάφεραν είτε να ισοφαρίσουν, είτε να μειώσουν προβληματίζοντας τον αντίπαλο, πιο απλωμένοι στον χώρο και με αρκετούς νεαρούς στην ενδεκάδα, μοιραία δέχθηκαν περισσότερες κόντρα-επιθέσεις, οι οποίες καταγράφονται ως πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Σε μια απ' αυτές ο Τερζής (80') δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον νεαρό τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα στην δεξιά του γωνία. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 90ο λεπτό, όταν ο Καψάλης Ε. και πάλι κατάφερε να πετύχει το 3ο τέρμα για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, σφραγίζοντας έτσι το τελικό σκορ και την νίκη των φιλοξενουμένων. 
Εύκολο έργο για την διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα καθαρό και αθλητικό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης Η. (Μακρίδης 73'), Κούμπους (Τσιντονίδης 63'), Πλιόγκας, Άγνας, Μουρατίδης (Ζηματίκας 83'), Μπουράκης, Γιαλατζής Π. (Μπιτσιάκης 83'), Παναγιωτέλης, Νινιατσούδης (Καμπούρης 45'), Ηλιάδης.
Α.Σ. Γιαννιτσά (Κωστογλίδης): Δομουκτσίδης, Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Τερζής, Καψάλης Α., Κοσέογλου (Κεμεντζετζίδης 89'), Καψάλης Ε., Στεργίου, Παρσόπουλος,
Ματιές Στα Γήπεδα της Πέλλας - Γιώργος Δημητριάδης
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 11η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 5 - 2
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 3
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 0 - 1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1 - 1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0 - 0
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0 - 3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 6η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 1 - 1
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 2 - 4
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1 - 2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 3 - 0
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 5 - 1

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική
ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1 - 0
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 4 - 3

SL 2 - Α ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0 - 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: