Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Έβρεξε γκολ στην Νέα Πέλλα! Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας - ΠΑΟΚ Δυτικού 5 - 1

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους φίλους των δύο ομάδων που κατέκλυσαν το γήπεδο της Νέας Πέλλας και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο σε φάσεις και γκολ παιχνίδι.
Νωθρά μπήκε ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος στα πρώτα λεπτά, με τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ να βρίσκει το γκολ (21') με κεφάλια του Ελευθερίου. Πρώτο που δέχεται ο πρωτοπόρος στο φετινό πρωτάθλημα.
Αυτό το γκολ αφύπνησε τους παίκτες της Νέας Πέλλας που ξεκίνησε την αντεπίθεση, κι αρχικά από ασίστ του Βουζαξάκη και εξαιρετικό τελείωμα του Τσαρτσαράκη ισοφάρισε σε 1-1 (30'). Πέναλτι λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους και με σκόρερ τον αρχηγό τους Παναγιώτη Κιοσελάκη να μην αστοχεί, επιτυγχάνοντας την ολική ανατροπή και πηγαίνοντας στο ημίχρονο με προβάδισμα 2-1.
Σε μονόλογο εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο για την πολύ καλύτερη Νέα Πέλλα. Κόρνερ και τελείωμα από τον Γ. Πλιόγκα για το 3-1 (64'), ενώ λίγο αργότερα γκολ από τα "παλιά" με τον Μάκη Παπαδόπουλο να τελειώνει όμορφα μέσα από την περιοχή και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 (78'). Το «κερασάκι στην τούρτα» και μεγαλύτερη έκταση στο σκορ από τον Τόλη Καραβασίλη με αριστοτεχνικό άπιαστο σουτ εκτός περιοχής στην εκπνοή, συμπληρώνοντας το κουϊντέτο των σκόρερ για τον Μέγα Αλέξανδρο. 
Η διοίκηση των γηπεδούχων συγχαίρει την σημερινή άριστη διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Σιδηρόπουλου και Μανωλάκη και της δεσποινίδας Σιώνη. 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια: