Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Η ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ

Τα δύο κόμματα της Αριστεράς πήγαν και ψήφισαν υπέρ του επιδόματος των 600 ευρώ στους ένστολους, στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Ναι τους αστυνομικούς. Αυτούς που βλέπουμε να κινούνται ασύδοτοι και με τσαμπουκά στους δρόμους.
Η δικαιολογία που χρησιμοποιούν τα δύο κόμματα είναι ακόμα χειρότερη: το έκαναν επειδή θέλουν αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους. Οπότε ψηφίζουν «ναι» για να δώσουν επίδομα στους αστυνομικούς τις ημέρες της δολοφονίας ενός 16χρονου από τους αστυνομικούς! Το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπεται από τον πυροβολισμό του ανηλίκου από την Ελληνική Αστυνομία μπήκε στη ζυγαριά με ένα δήθεν μήνυμα οικονομικής ενίσχυσης εργαζομένων και βρέθηκε, για τα δύο κόμματα της Αριστεράς, ελαφρύτερο. Και πήγαν και ψήφισαν με τα δύο χέρια να δώσουν επίδομα στα ΜΑΤ.
Μετά από όλο αυτό όμως θέλουν να βρίσκονται μαζί μας, δίπλα μας, στις πορείες διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 16χρονου. Κάνουν και καλέσματα μάλιστα. Πολιτική υποκρισία αίσχιστου είδους. 
«Λίγο πριν τις εκλογές τα εφάπαξ 600€ σε αστυνομικούς κ λιμενικούς απεικονίζουν τον μαυρογιαλουρισμό Μητσοτάκη. Οι δημοκρατικοί αστυνομικοί έχουν εξαπατηθεί. Δεν θα στηρίξουν το ακροδεξιό κλίμα εντός της ΕΛΑΣ ούτε το καθεστώς Μητσοτάκη και τα συμφέροντα των λίγων που δεν ανήκουν» έγραφε προ ημερών στο Twitter ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης!
Εχουν χάσει εντελώς τη μπάλα. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: