Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Προελαύνει προς την άνοδο ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας νίκησε επιβλητικά και τον Απόλλωνα Ραχώνας

Ακόμη μία πειστική και πληθωρική εμφάνιση για την Νέα Πέλλα, που την οδήγησε σε μια επιβλητική νίκη σ' ένα σημαντικό και κομβικό γειτονικό παιχνίδι, παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες.
Αν και είχε την μεγάλη αγωνιστική επιβάρυνση του κυπέλλου με αντίπαλο έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας όπως η Δόξα Μελισσίου, δεν έδειξε σήμερα να καταλαβαίνει από κούραση και με το πολύ γεμάτο ρόστερ που διαθέτει για την κατηγορία, πέτυχε μια ακόμη σημαντική και ευρεία νίκη με έναν αρκετά δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως ο Απόλλωνας Ραχώνας.
Η νίκη αυτή έφερε για πρώτη φορά φέτος τον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Πέλλας μόνο πρώτο στην κορυφή χωρίς συγκάτοικο. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν φουριόζοι και «τέλειωσαν» πρόωρα την αναμέτρηση πέτυχαν οι Βουζαξάκης (3'), Τσαρτσαράκης (6', 60') και Παπαδόπουλος (14'), ενώ πέναλτι έχασε για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ ο Γιαβάσης (80'). Για τους φιλότιμους και αγωνιστικούς φιλοξενούμενους σκόραραν μειώνοντας απλά το σκορ οι Ψαραδέλλης (41') και Περπερίδης (75').
Για ένα ακόμη παιχνίδι η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, συγχαίρει την διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Ζιώγλη, Ζγουρο και Σουλιώτη  για την άψογη διαιτησία της.
 





 







Δεν υπάρχουν σχόλια: