Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Α.Σ. Πρόμαχοι

Με μια ανακοίνωση του Δ.Σ. στην σελίδα του συλλόγου, ο Α.Σ. Πρόμαχοι γνωστοποίησε χθες την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας. Η ομάδα δεν κατέβηκε στην Κερασιά για τον προγραμματισμένο αγώνα της, κι έτσι έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι τέλους του συλλόγου, τουλάχιστον για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:
«Στενάχωρη και μαύρη μέρα για τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ καθώς σήμερα ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του για την φετινή χρονιά.
Η ομάδα προσπάθησε να τραβήξει παίκτες το καλοκαίρι σε ένα πλάνο με έναν νέο προπονητή δεν τα κατάφερε με επιτυχία με αποτέλεσμα να μείνει πολύ μικρό το ρόστερ , τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και οι πολλοί τραυματισμοί έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο και των παικτών αλλά και του προέδρου.
Παρόλα αυτά ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι πάρα τα προβλήματα έδιναν ότι είχαν για αυτή την φανέλα.
Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ δεν πεθαίνει είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νόμου και μετά από αυτή την παύση του μισού χρόνου που θα ακολουθήσει θα επιστρέψει δυνατότερος και θα ξεκινήσει μια νέα μεγάλη και ελπιδοφόρα προσπάθεια χτίζοντας γερές βάσεις από την αρχή!
Για το Δ.Σ.
Λευτέρης Μεσκίνης (Πρόεδρος)»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: