Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκλεισμός 48 (!!!) αγωνιστικών σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Μία από τις «βαρύτερες» ποινές στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, επεβλήθη στον Ρασίντ Αρσανουκάεφ. Ο ρωσικής καταγωγής ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 (!) αγωνιστικών, για αντιαθλητική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της FC Viktoria 62 Bregenz με την SPG Göfis/Satteins, για την 9η (!) κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου και ο Αρσανουκάεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Μόλις ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φώναξε «τώρα θα σας δείξω τι σημαίνει ποινή» και έσπευσε σε αντίπαλο του, κτυπώντας τον με το κεφάλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το «θύμα» της επίθεσης, να υποστεί κάταγμα στην μύτη και να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.
Η διοίκηση της FC Viktoria 62 Bregenz, έλυσε άμεσα την συνεργασία της με τον Αρσανουκάεφ και ο πρόεδρος του αυστριακού συλλόγου, Κρίστιαν Γκότζο, δήλωσε: «Η Viktoria υπερασπίζεται την ενσωμάτωση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια περιστατικά. Εχουμε εκδιώξει τον Αρσανουκάεφ από το σύλλογό μας».
Οσον για τον ιδιαιτέρως... νευρικό ποδοσφαιριστή, θα έχει δικαίωμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το φθινόπωρο του 2023.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: