Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Σταύρος Σαρηγιαννίδης: «Ο απίθανος κ. Αυγενάκης θέλει να τιμωρήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» - Βράβευση του Αστέριου Αντωνίου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2021 στο Ξενοδοχείο «Athos Mount Resort» στην Ιερισσό Χαλκιδικής η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Της κλήρωσης προηγήθηκαν βραβεύσεις, δόθηκαν κύπελλα στις «φιναλίστ» ομάδες, «ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ και «ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ» για την περίοδο 2020-2021. Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε στον κ. Αντωνίου Αστέριο, Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο για την προσφορά του και την πολύτιμη βοήθειά του προς τις Ενώσεις και τα ποδοσφαιρικά Σωματεία, επίσης τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους και την ενασχόλησή τους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο κύριος Μπαλτζής Τριαντάφυλλος (Σωματείο: «ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ») και ο κύριος Ζαγοράκης Νικόλαος (Σωματείο: «ΤΑ Μ.Κ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ»).
Σημαντικά θέματα ανέδειξε η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής κ. Σταύρου Σαρηγιαννίδη, κατά τη διάρκεια των κληρώσεων πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.
Ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης αφού ευχαρίστησε τα σωματεία που ψήφισαν στις εκλογές και του έδωσαν και πάλι τη δυνατότητα να είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, του συνεχάρη γιατί γύρισαν τη πλάτη σε απειλές και «δώρα» από τους «νεκροθάφτες» του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής που έκαναν την επανεμφάνιση τους.
Ακολούθως απευθυνόμενος στους παράγοντες των ομάδων τους προέτρεψε να ολοκληρώσουν την ένταξη τους στο Μητρώο Σωματείων με την βοήθεια που τους παρέχει η ένωση.
Χαρακτήρισε τον υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη «απίθανο» ενώ τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να τιμωρήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ακολουθεί η ομιλία του πρόεδρου.
 
Η βράβευση και η ομιλία του Α' αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Αστέριου Αντωνίου στην κλήρωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής
Στη εκδήλωση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής παρεβρέθει ο Α' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αστέριος Αντωνίου, ο οποίος και τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Σταύρο Σαρηγιαννίδη. 
 
Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: