Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Και ποδοσφαιρικά «μετανάστης» στην Κύπρο ο Τάσος Μπρατσούδης

Ένα γνήσιο και σημαντικό για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα του νομού και του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ταλέντο, που μπορεί να αδικήθηκε από τις συγκυρίες κατά καιρούς, αλλά κυρίως όπως πολλές φορές έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος, αδίκησε τον εαυτό του, είναι εδώ και λίγες ημέρες οριστικά ποδοσφαιριστής του ΘΟΙ Πύργου Λεμεσού. 
Ο 26χρονος στράικερ του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας Τάσος Μπρατσούδης για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο, μετακόμισε αναγκαστικά εδώ και δύο μήνες στην Κύπρο και δεν άργησε να βρει και προσωρινή ποδοσφαιρική στέγη στον ΘΟΙ Πύργου Λεμεσού, ομάδα του 1ου επιπέδου του «Αγροτικού Ποδοσφαίρου» Κύπρου (5η Κατηγορία), με το βλέμμα και την σκέψη φυσικά πάντα ψηλότερα. Ήδη έχει συμμετοχή με την νέα του ομάδα σε τρεις φιλικούς αγώνες (1Ι - 2Ν) αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, κι έχοντας ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας κιόλας σ' ένα απ' αυτά. 
Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής Τάσος Μπρατσούδης το γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός νομός Πέλλας σε κάθε γωνιά του, ένας επιθετικός χαρισματικός, με άριστη τεχνική κατάρτιση που έχει και ευχέρεια στο σκοράρισμα, κι έχει ταλαιπωρήσει ουκ ολίγες φορές τις αντίπαλες άμυνες σε κάθε ερασιτεχνικό γήπεδο του νομού.
Πολύ σημαντική απώλεια για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας που έχασε φέτος ακόμη ένα αξιόλογο δικό του παιδί, προστιθέμενη ποδοσφαιρική αξία για την Κυπριακή ομάδα, με την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους συμπαίκτες και το φίλαθλο κοινό της Πέλλας να του εύχονται υγεία με τα καλύτερα στη ζωή του και το αγαπημένο του χόμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: