Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Αντωνίου: «Δύσκολη η έναρξη στα τοπικά»

Μία πρόβλεψη-βόμβα για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όλης της χώρας έκανε ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, μιλώντας στον Focus 103,6. Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε ότι αν η Πολιτεία δεν δώσει λύση για τα τεστ κορονοϊού, τα τοπικά πρωταθλήματα δεν θα ξεκινήσουν!
«Δεν βλέπω να ξεκινάνε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, γιατί τα ποσά που βάζουν τους ερασιτέχνες να πληρώσουν για τα τεστ κορονοϊού, είναι μεγάλα. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα αυτό, διαφορετικά, επειδή υπάρχουν πολλοί ανεμβολίαστοι, δύσκολα θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Μία λύση θα ήταν να πληρώσει η Πολιτεία αρχικά τα τεστ των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Κάτι θα μπορούσε να γίνει με αυτό τον τρόπο», τόνισε ο κ. Αντωνίου και μίλησε για τη νέα κατάσταση στην ΕΠΟ, μετά την παραίτηση Ζαγοράκη.
«Θα στηρίξω τον προσωρινό πρόεδρο κ. Δημητρίου, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας, μέχρι να πάμε σε εκλογές. Δεν ξέρω εάν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος, δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αφού ανήκω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Ο πρόεδρος πρέπει να είναι ενωτικός και να έχει ζήλο για το ποδόσφαιρο».
 
Πηγή: patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: