Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πότε ξεκινά η SL2 και πως χωρίστηκαν οι όμιλοι - Οι αντίπαλοι του Αλμωπού Αριδαίας

Σημαντικές αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (21/9). Μετά από κλήρωση χωρίστηκαν οι ομάδες Β, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να πηγαίνουν μαζί στον Βορρά. H κλήρωση του πρωταθλήματος την Τρίτη 28/9 στις 20:00 στο Golf Prive της Γλυφάδας., ενώ η έναρξη της Super League 2 ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου.
Σε ό,τι αφορά τους υποβιβασμούς, θα πέσουν απευθείας τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο. 
Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε να πάρει ευκαιρία συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Ασπρόπυργος ώστε να καλύψει το κενό του Πανιωνίου. Ο Ασπρόπυργος φέρεται να έχει κάνει σχετικό αίτημα και αναμένονται εξελίξεις καθώς θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες φάκελο στην ΕΕΑ.
Η διοργανώτρια λίγο μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβούλιου ανακοίνωσε και τους δύο ομίλους, με εκκρεμότητα την υπόθεση της ΠΑΕ Ρόδος. Οι νησιώτες δικαιώθηκαν στο Εφετείο και θα τοποθετηθούν στο Νότο.
Αναλυτικά ο καταρτισμός των ομίλων:

Βόρειος Όμιλος
ΑΕΛ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΒΕΡΟΙΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΑΟΚ Β’
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΡΙΓΛΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’

Νότιος Όμιλος
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΧΑΝΙΑ
ΑΕΚ Β’
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’
 
Όσο αφορά την ομάδα που θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για την Super League, αυτή θα γίνει γνωστή μετά από διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στον νικητή του Βόρειου και του Νότιου ομίλου.
Ο «χαμένος» αυτού του διπλού μπαράζ θα έχει μια νέα ευκαιρία για παρουσία στα «μεγάλα σαλόνια» κόντρα στην 13η ομάδα της βαθμολογίας της Super League. Από εκεί και πέρα όσο αφορά τον υποβιβασμό, τον δρόμο για την Γ’ Εθνική θα πάρουν τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο (Βόρειο και Νότιο).
Τέλος, βρέθηκε ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, με την συνεργασία να «κλείνει» και πλέον η διοργάνωση θα ονομάζεται Betsson Super League 2, με την εταιρεία στοιχήματος που προέρχεται από την Σουηδία, να δίνει το όνομα της στο πρωτάθλημα.

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: