Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Στα πρόθυρα νέας διοίκησης με το αδιοίκητο όμως να παραμένει μέχρι νεωτέρας

Μπορεί μετά κόπων και βασάνων, με αρκετές ευθείες αρνήσεις, πολλά υποκριτικά "ναι μεν αλλά" και "νάχαμε να λέγαμε" και συντριπτικά περισσότερα "βρε δεν βαριέσαι αδερφέ", από την πολύ μεγάλη δεξαμενή των περίπου 2.000 ενήλικων μονίμων κατοίκων της Πέλλας και των εκατοντάδων άλλων που για διάφορους λόγους δεν διαμένουν μόνιμα στην Πέλλα, όμως διατηρούν διαχρονικά άρρηκτες στενές σχέσεις μαζί της και μπορούν συνεισφέρουν με όποιον τρόπο εξ αποστάσεως αν το επιθυμούν, να διαφαίνεται ότι υπάρχουν έστω αυτά τα απαραίτητα ελάχιστα δυνατά αριθμητικά (9) άτομα για να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση, δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, γιατί πολύ απλά και κυνικά, οικονομικά δεν μπορούν να επωμιστούν και να αναλάβουν μόνοι τους ένα τόσο μεγάλο βάρος, που υπό κανονικές συνθήκες αναλογεί λίγο πολύ σε όλο το χωριό με μηδαμινή οικονομική επιβάρυνση.
Έτσι κρίνεται σκόπιμη και επιβεβλημένη και ίσως η μοναδική ρεαλιστική και ενδεδειγμένη λύση με την οποία νομίζω κανείς δεν διαφωνεί και την έχουμε φέρει πολλές φορές πάνω στο τραπέζι χωρίς να ευδοκιμήσει και να υλοποιηθεί ποτέ με την δέουσα σοβαρότητα... Αυτή θα είναι η μαζικότερη συμμετοχή και η οικονομική συνδρομή έστω κι "απ' έξω" χωρίς καμία διοικητική εμπλοκή, από έναν αναγκαίο και ικανό αριθμό ατόμων, που με ειλικρινή αυτοδιάθεση, δεδομένη αξιοπιστία και κυρίως απόλυτη συνέπεια, θα σταθούν διακριτικά αλλά ενεργά δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς καμία άλλη διοικητική, λειτουργική ή άλλη δέσμευση, εκτός της οικονομικής (όπως η εγγραφή μελών ένα πράγμα, αλλά χωρίς την επίσημη καταχώρισή τους αν δεν το επιθυμούν στο βιβλίο μελών του συλλόγου).
Το οικονομικό πρότζεκτ ελλείψει άλλων οικονομικών πόρων θα βασίζεται σε συνδρομές, σε περιορισμένες και στοχευμένες για να μην κουράζουν, δράσεις και σ' ένα τρίτο σκέλος το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι και το κυριότερο και το κορυφαίο, τις χορηγίες, με ή χωρίς το αφορολόγητο... Με τις μηνιαίες συνδρομές που θα είναι «το ήμισυ του παντός» της προσπάθειας και με συνολικό αριθμό δόσεων τις 10 σε ετήσια βάση, αρχής γενομένης από τον προσεχή Αύγουστο, πάντα και πρέπει να τονίζεται συνέχεια αυτό, σύμφωνα με την διάθεση και τις δυνατότητες του καθενός. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας συνδρομής θα ανέρχεται στα 10€, ενώ για το ποσό που εσείς διατίθεστε να συνεισφέρετε ξεκινώντας από το ελάχιστο και αυξητικά δηλώντας αυτό που μπορείτε, θα ενημερώνετε εκτός από τους ανθρώπους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και τυπικά στη νέα διοίκηση και τα ονόματα τους αναφέρονται παρακάτω, επικουρικά και από τους ποδοσφαιριστές που επίσης καταγράφονται. Όλοι τους, σε όσους δεν έχουν πρόσβαση για άμεση ενημέρωση από τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και στον φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο, θα προβούν το ίδιο άμεσα και σε κατ' ιδίαν επαφές και ενημέρωση. Οι δράσεις είναι το δεύτερο σημαντικό μέρος του πρότζεκτ, που εκτός των καθιερωμένων και δεδομένων κάθε χρόνο, οι όποιες άλλες θα αποφασίζονται από το ΔΣ, κι αν τις επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η οικονομική συγκυρία. Για τις χορηγίες έχω αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενη ανάρτηση και καλά θα είναι να την ξαναδιαβάσουν όσοι το παρέλειψαν και ενδιαφέρονται ειλικρινά να βοηθήσουν την ομάδα... Φυσικά καλύτερη και πολύ πιο έγκυρη ενημέρωση για κάθε απορία ή διευκρίνηση επί του θέματος, θα μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι μόνο από τους λογιστές τους.
Με την ελπίδα το αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας και των επαφών που ήδη έχουν δρομολογηθεί και φαίνεται να υπάρχει αρχικά ικανοποιητική ανταπόκριση, να είναι τελικά το αριθμητικά αναμενόμενο και το ρεαλιστικά βιώσιμο για την ομάδα μας, ανανεώνουμε το ραντεβού της ενημέρωσης μετά το διάστημα των επόμενων 10-15 ημερών, για πιο συγκεκριμένες οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις. 
Οι παράγοντες: 1. Βασιλάς Νίκος, 2. Γιάγκος Βαγγέλης, 3. Ζαμιούδης Βασίλης, 4. Κάνος Πέτρος, 5. Μπουράκης Λάμπης, 6. Μπρατσούδης Χρήστος, 7. Τσακπινάκης Βαγγέλης, 8. Χατζηελένος Νίκος που είναι κατά δήλωσή ή συγκατάθεσή τους διαθέσιμοι για το νέο ΔΣ (εκτός κι αν έχει προκύψει στο μεσοδιάστημα κάτι έκτακτο που αποτρέπει την συμμετοχή τους και δεν το γνωρίζω), υπάρχουν και μερικοί άλλοι που είτε ονομαστικά είτε με κάποιον άλλον τρόπο προσφέρονται να συμβάλουν διοικητικά και περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις τους το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κοίτα να δεις μην μας προκύψει από τα «κεραμίδια» η πολυπληθέστερη διοίκηση διαχρονικά και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε στο τέλος...
Οι ποδοσφαιριστές: 1. Ηλιάδης Ηλίας, 2. Βογιατζής Νίκος, 3. Καμπούρης Κώστας, 4. Καραμούζας Δημήτρης, 5. Μπουράκης Δημήτρης, 6. Μπρατσούδης Τάσος, 7 Παναγιωτέλης Ζαφείρης και όσοι άλλοι δεν καταγράφονται αλλά θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: