Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Σε «πρωτότυπο» χώρο πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Α.Σ. Σβορώνος

Σε χώρο «πολλαπλών» χρήσεων, ιδιαίτερα πρωτότυπο και ασυνήθιστο για ποδοσφαιρικά δεδομένα και ποδοσφαιρικές ομάδες, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Α.Σ. Σβορώνος. Ένας τέτοιος χώρος ίσως θα ταίριαζε περισσότερο σε πιο «ανασφαλείς» ομάδες και όχι στην ομάδα της Πιερίας, που είναι ίσως από τις ελάχιστες ερασιτεχνικές της επικράτειας που βγάζει αξιοζήλευτη υγεία, σταθερότητα, οργάνωση και δυναμική σε όλους τους τομείς.
Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Α.Σ. Σβορώνος λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του χωριού (!!!), παρουσία είναι αλήθεια όχι ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού παρισταμένων μελών μετά από μια πετυχημένη αγωνιστικά χρονιά, αλλά ικανού ώστε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά μια Γενική Συνέλευση ενός ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου. Όμως το θέμα της ανάρτησης δεν είναι η Γενική Συνέλευση του Σβορώνου, αλλά η αίθουσα που αυτή έλαβε χώρα, αφού νομίζω δεν είναι και η συνηθέστερη επιλογή ομάδων για τις διοικητικές τους διεργασίες.

Στην δική μας περίπτωση μάλλον αντενδείκνυται, γιατί εκτός του ότι ο χώρος είναι καθ' όλα έτοιμος, καθαρός και προσεγμένος εσωτερικά (και εξωτερικά πριν λίγες μέρες από χόρτα μετά από παρέμβαση και ενέργειες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής) να φιλοξενήσει δεξιώσεις-εκδηλώσεις (για το γήπεδο μην ρωτάτε, δεν υπάρχει σχετική μέριμνα ή πρόνοια και η κατάστασή του κάθε μέρα γίνεται ολοένα και χειρότερη), πρώτον το μέγεθος και η χωρητικότητα του είναι αποτρεπτικές για την δική μας δυστυχία να συγκεντρωθούμε και να πραγματοποιήσουμε αξιοπρεπώς έστω μια άγονη και αποτυχημένη εκλογική Γενική Συνέλευση και δεύτερον ο μακάβριος περιβάλλον χώρος (Κοιμητήρια), ίσως λειτουργήσει ανασταλτικά στην πρόθεσή τους να παραστούν έστω τυπικά.
Πάντως αν το δούμε πιο ρεαλιστικά, τέτοιοι χώροι ίσως είναι και οι καταλληλότεροι για γενικές συνελεύσεις ερασιτεχνικών ομάδων, αφού η πολλαπλότητα χρήσεων αυτών επιτρέπει, αν αυτές δεν δύνανται να διεξαχθούν για πολλούς και διάφορους λόγους ή αν τα αποτελέσματά τους είναι καταστροφικά για τις ομάδες, να εξελίσσονται και να μεταλλάσσονται από αθλητικές σε... ευχέλαια μέχρι και μνημόσυνα! 
 

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: