Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 31-3-2024

Σημαντικά παιχνίδια και σήμερα, κυρίως όμως στις χαμηλότερες κατηγορίες και ειδικότερα στην Β' Ερασιτεχνική, με τις Ελπίδα Έδεσσας κατά πρώτο λόγο να ανέρχεται ως πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου απευθείας στην Α' Ερασιτεχνική και τον Όλυμπο Αψάλου κατά δεύτερο, να εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Ν.Μ.Αλέξανδρο Ν.Μυλοτόπου από τον 2ο όμιλο.
Στην Α' Ερασιτεχνική τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων, μάλλον εξασφάλισαν σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή των Μ.Αλεξάνδρου Όρμας και Ατρομήτου Λεπτοκαρυάς, ενώ παρακάτω η κατάσταση παραμένει περίπλοκη για το ποιες τελικά ομάδες θα υποβιβαστούν. Στην Νέα Πέλλα, οι γηπεδούχοι δείχνοντας πέραν του δέοντος «σεβασμό» στους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους της Σκύδρας και κάνοντας αρκετά ατομικά λάθη, γνώρισαν μοιραία την ήττα, που τους διατηρεί σε κατάσταση μεγάλης βαθμολογικής ανάγκης και αγωνιώδους προσπάθειας, στους επόμενους 4 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Άριστη η διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης, κοντά σε όλες τις φάσεις και με σωστές υποδείξεις.







 
Στο μοναδικό παιχνίδι της Α1 Ερασιτεχνικής, χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, το παραγωγικό Λυκόστομο και τα επιρρεπή Σεβαστειανά, «προσέφεραν» 10 τέρματα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στην Πέλλα, το παιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Ορφέας Ριζαρίου, αναβλήθηκε λόγω πένθους του γηπεδούχων.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 25η αγωνιστική
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 7 - 3
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΑΝΒΛ



Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 22η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 1 - 0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 0 - 3
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2 - 1



Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAYOFF - 6η αγωνιστική

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 2 - 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΖΕΡΒΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1 - 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: