Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο στην Ανοιχτή Εθελοντική Οργανωτική Επιτροπή & τους χιλιάδες καρναβαλιστές του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού

Το φετινό Εδεσσαϊκό Καρναβάλι άφησε ένα ιδιαίτερο αποτύπωμα στην καρδιά μας και την ψυχή μας. Με ένα πλήρες καθημερινό 12ήμερο πρόγραμμα από την έναρξή του, το Εδεσσαϊκό καρναβάλι άγγιξε όλες μας τις χορδές και κατάφερε να μας κινητοποιήσει αλλά και να αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. Αξιοι συγχαρητηρίων οι ομάδες, οι σύλλογοι και οι χιλιάδες καρναβαλιστές που αποτελούν την καρδιά της Εδεσσαϊκής Αποκριάς.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που παρά την δύσκολη χρονική συγκυρία παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές κατάφεραν το ακατόρθωτο δίνοντας φρέσκο αέρα και καινοτόμες ιδέες. Την ανοιχτή εθελοντική οργανωτική επιτροπή η οποία ανταποκρίθηκε με πρωτοφανή ενθουσιασμό και πλαισίωσε όλες τις δράσεις, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουριστικής ανάπτυξης & Ισότητας Φύλων που έδωσε την διάσταση του «Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού στην Έδεσσα & την Βεγορίτιδα» μεθοδικά, με συνέπεια, ακρίβεια & αποτελεσματικότητα όπως και όλες τις αντιδημαρχίες που βοήθησαν να λυθούν μικρά & μεγάλα επιμέρους προβλήματα.
Θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια την Αστυνομική Διεύθυνση και το προσωπικό της, το Πυροσβεστικό Σώμα και όλους τους εργαζόμενους τόσο των δημοτικών υπηρεσιών όσο και των επιχειρήσεων που φρόντισαν τους χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα & τον κόσμο. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, та ММЕ για την θετική τους συμβολή όπως επίσης και τους επαγγελματίες για την εμπιστοσύνη στο θεσμό του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού η πορεία του οποίου πρέπει να μένει αδιατάρακτη στο χρόνο. Η Ιστορία συνεχίζεται … Πάμε όλοι μαζί για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι λέγοντας την κλασσική αλλά ουσιαστική ευχή.
Και του χρόνου!

Γιάννης Τσεπκεντζής
Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: