Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Αναβάλεται ο σημερινός αγώνας ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Ορφέας Ριζαρίου λόγω πένθους

Η πολύ δυσάρεστη είδηση έπεσε σήμερα το πρωί σαν κεραυνός στο χωριό μας, όσο κι αν όλοι γνωρίζαμε την παρατεταμένη σοβαρή περιπέτεια της υγείας και την μάχη ζωής του εκλιπόντος και ήταν αδύνατον να αφήσει κανέναν μας κοντά και γύρω από την ομάδα αλλά και την οικογένεια οι περισσότεροι, ασυγκίνητο, ούτε να μην επισκιάσει κάθε σκέψη ευφορίας και καλής διάθεσης που προϋπήρχε για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο συντοπίτης μας, συγγενής, παλιός συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος, Δημήτρης (Τάκης) Ηλιάδης (γεννημένος το 1958), δεν είναι από σήμερα κοντά μας...
Δεν είμαι ειδικός σε επικήδειους, ούτε τους αντέχω είναι αλήθεια, αλλά ούτε έχω τις φυσικές αντιστάσεις να βάζω ξαφνικά τέλος σε τίποτα που έχει περάσει, έχει ακουμπήσει, κι έχει επηρεάσει έστω και στο ελάχιστο την ζωή μου... Πόσο δε περισσότερο αγαπημένα πρόσωπα. Θέλω να θυμάμαι αυτά τα πρόσωπα όπως ήταν στην τελευταία επαφή μας και όλα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα που ζήσαμε μαζί, κι έτσι θα κρατήσω στο μυαλό και την ψυχή μου και τον πολύ καλό φίλο Τάκη! Τάκη να 'σαι καλά εκεί που πας!

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη προς την οικογένεια και ιδιαίτερα στον ποδοσφαιριστή, αρχηγό, φίλο και αδερφό μας, γιο του εκλιπόντος, τον δικό μας Ηλία Ηλιάδη. Ηλία και ατομικά και ομαδικά είμαστε δίπλα σου!

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας αποφάσισε άμεσα να αιτηθεί την αναβολή του σημερινού αγώνα με τον Ορφέα Ριζαρίου, αίτημα που έκανε δεκτό ανενδοίαστα η ΕΠΣ Πέλλας και τον όρισε για την ερχόμενη Τετάρτη 3/4/2024. Επίσης αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου, αλλά και την φυσική παρουσία αν είναι εφικτό και όλων των μελών της ομάδας μας στην κηδεία, που θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 1/4/2024, στις 5 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου. Η σωρός του εκλιπόντος, θα βρίσκεται στον ναό μία ώρα νωρίτερα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: