Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Το καλλιτεχνικό και διδακτικό έργο της κεραμίστριας Αγγελικής Παπαδοπούλου στην Pella TV

Την Πέμπτη 21-3-2024 και ώρα 19.00’ και σε επανάληψη το Σάββατο 23-3-2024 και ώρα 22.00’ θα προβληθεί στην Pella tv η εκπομπή «Μια φωτογραφία μια ιστορία» στην οποία παρουσιάζεται το καλλιτεχνικό και διδακτικό έργο της κεραμίστριας Αγγελικής Παπαδοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα η καλεσμένη αναφέρεται στη δημιουργική της διαδρομή με τον πηλό, ξεκινώντας από τις σπουδές της, το Εργαστήρι Κεραμικής του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑΠ και τώρα Δήμου Πέλλας, τις κοινωνικές της δράσεις ευαισθητοποίησης γύρω από την διαφορετικότητα και την Αναπηρία τις οποίες σχεδιάζει και επιμελείται.
Παρουσιάζεται επίσης το προσωπικό της έργο έτσι όπως αυτό εξελίχθηκε στο πέρασμα του χρόνου, που έγινε γι’ αυτήν το όχημα για να βγει από τα όρια της πόλης των Γιαννιτσών και να ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο, μέσα από συμμετοχές της σε εκθέσεις, συμπόσια τέχνης, διδασκαλίες.
Η Αγγελική Παπαδοπούλου με τις δημιουργίες της, την εμπειρία της, την προσφορά της, τιμά την πόλη και γίνετε ένα είδος πρέσβειρας πολιτισμού της περιοχής μας στην υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: