Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Γ’ Εθνική: Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί μέχρι στιγμής σε όλους τους ομίλους

Μετά το φινάλε της 27ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για αρκετές ομάδες κλείδωσε ο υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα, επτά στροφές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο έπεσε και μαθηματικά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ακολουθώντας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Ακόμη, τις επόμενες αγωνιστικές θα οριστικοποιηθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός των ομάδων Αναγέννηση Επανομής, Αρη Πετεινού και Αετού Βαρβάρας, ενώ θα απομένουν δύο ακόμη ομάδες που θα τους ακολουθήσουν στα τοπικά.
Στον 2ο όμιλο, έχουν υποβιβαστεί Μαγνησιακός και Φήκη που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα, ενώ η Λευκίμμη έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της αλλά και Βατανιακός και Καστοριά.
Στον 3ο όμιλο, υποβιβάστηκε και μαθηματικά η ΑΕ Ερμιονίδας, ακολουθώντας την ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ μαθηματικές ελπίδες έχει για να κρατηθεί στην κατηγορία η Εράνη Φιλιατρών, όπως και οι ΑΟ Πυλίου και Βύζας Μεγάρων.
Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στα τοπικά, ενώ η Αγια Παρασκευή διατηρεί κάποιες ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες, όπως και Περαμαϊκός και Φωστήρας.

Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: