Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Φιλικός αγώνας: Άρης Αμπελειών - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-2) 0-3

Με «προχωρημένη» εμφάνιση για την εποχή και το στάδιο προετοιμασίας του, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας δείχνοντας αρκετές από τις αρετές, αλλά και κάποιες από τις αδυναμίες του, μάλλον άφησε ικανοποιημένους με την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όσους φίλους του τον παρακολουθήσαν, νικώντας σήμερα σε φιλική αναμέτρηση τον αξιόμαχο Άρη Αμπελειών. 
Πρόωρα χρήσιμα συμπεράσματα για τους Κώστα Χαρμάνα για τους γηπεδούχους και Γιάννη Χαρπίδη, για τους φιλοξενούμενους, που θα βοηθήσουν τις δύο ομάδες να κρατήσουν τα καλά της αναμέτρησης και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. 
Η Πέλλα την κυριαρχία με τις ευκαιρίες, τα δοκάρια και τα γκολ, οι Αμπελειές την μαχητικότητα, την πληρότητα  για την κατηγορία με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών, με τις περισσότερες όμως επιθετικές προσπάθειες να καταδικάζονται από ατέλειες. Λογικό φυσικά για το πρώιμο στάδιο, την μεγάλη αποχή και την κούραση που βγαίνει δικαιολογημένα είτε από τις καθημερινές προπονήσεις, είτε από τις περιοδικές αρκετών ποδοσφαιριστών που μπήκαν αργά λόγω εργασίας και διακοπών στην προετοιμασία, με τις ομάδες να μην καταφέρνουν ακόμη να «βρεθούν» όπως θα ήθελαν, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που είχαν ορισμένες κακές, βιαστικές ή «κουρασμένες» τελικές επιλογές.
Τα τρία εξαιρετικά τέρματα για την Πέλλα πέτυχαν με άψογες εκτελέσεις οι Μήτκας (18', 20') και Βουδούρης (70'), με το παιχνίδι να διεξάγεται σε δύο 35λεπτα μετά από συναίνεση των δύο προπονητών. Για την Πέλλα ο Κούμπους τράνταξε με βολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οριζόντιο δοκάρι του Τοψή, ενώ λίγο αργότερα την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Στάγκου μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να εξοστρακίζεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του τέρματος των γηπεδούχων.
Να σημειωθεί τέλος, ότι ήταν το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, που βρίσκονται ακόμη στο αρχικό στάδιο.
Η σύνθεση της Πέλλας: Μπρατσούδης Χ., Πιτσάρης, Τζιότζιος, Λαμπρούδης, Πλιόγκας, Στάγκος, Κούμπους, Πολυχρονόπουλος, Μπουράκης, Βογιατζής, Μήτκας. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη Βουδούρης Στ., Αλευρούδης Κ., Βουδούρης Σ., Αλμπάνης Χ., Νινιατσούδης. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καμπούρης, Παναγιωτέλης, Κατσαμακτσής και Κων/νιδης. Μακροχρόνια απόντες οι Ρέκος και Καραμούζας.
Βίντεο με φάσεις και γκολ της αναμέτρησης, με τον cameraman ανέτοιμο, κι αυτόν σε περίοδο προετοιμασίας:





Δεν υπάρχουν σχόλια: