Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αλμωπός Αριδαίας απέκτησε τον 22χρονο επιθετικό Σάββα Σαμαρά

Ο Αλμωπός Αριδαίας ανακοίνωσε την μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού Σάββα Σαμαρά. Ο νεαρός φορ έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Πάϊκο Γουμένισσας, Κεραυνό Αγίου Παύλου, ΠΟ Μαλακοπής και Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Πέρυσι ξεχώρισε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών πετυχαίνοντας 7 γκολ και 4 ασίστ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο επιθετικό Σάββα Σαμαρά.
Ο νεαρός φορ έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Πάϊκο Γουμένισσας, Κεραυνό Αγίου Παύλου, ΠΟ Μαλακοπής και Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Πέρυσι ξεχώρισε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών πετυχαίνοντας 7 γκολ και 4 ασίστ.
Σάββα, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».
 
Πηγή: liganews.gr
 
Η μεγάλη εικόνα για την εξέλιξη και την μεταγραφή του νεαρού επιθετικού και απολύτως φυσιολογικά, δείχνει την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Όμως υπάρχει και μια μικρότερη εξίσου σημαντική, αυτή της πρώτης γνωριμίας του ποδοσφαιριστή με τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας και της καλής επαφής του με τα αντίπαλα δίχτυα, που τον έκαναν ίσως λίγο περισσότερο γνωστό στο φίλαθλο και ποδοσφαιρικό κοινό της Πέλλας... Κι αυτή δείχνει τα πρώτα δύο επίσημα τέρματα του με την φανέλα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς, κι όλα όσα προηγήθηκαν φυσικά στην πιο «δύσκολη» ψυχικά και σωματικά προετοιμασία ίσως της καριέρας του, πριν αυτός φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημερινό του επίπεδο και κάνει το άλμα στην SL 2... 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: