Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Π.Α.Ο. Κουφαλίων: Με 6 γυναίκες τελικά το νέο ΔΣ του συλλόγου - Δεν κατεβαίνει οριστικά στο νέο πρωτάθλημα Α1 η ανδρική ομάδα

H διοίκηση της Στέλλας Βαλσαμάκη εξελέγη από τις εκλογές της Δευτέρας στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Σε σχέση με το προηγούμενο σχήμα τη θέση του Ιορδάνη Βλαικούδη πήρε η Κλειώ Γκαντσίδου και έτσι έγιναν έξι οι γυναίκες στο διοικητικό σχήμα. Η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στο νέο Πρωτάθλημα της Α1, σίγουρα μια αρνητική εξέλιξη και η Στέλλα Βαλσαμάκη εξήγησε τους λόγους στην εφημερίδα Μετροσπορτ:
Δεν υπήρχε έτοιμη ομάδα και εμείς είπαμε ότι δεν θα παίξει στο Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν παιδιά που να θέλουν να παίξουν. Κάτω από αυτή την πίεση με βεβιασμένες κινήσεις δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε εμείς. Για αυτό είχαμε πει ότι αν υπήρχαν κάποιοι άλλοι να αναλάβουν θα μπορούσαν να το κάνουν αλλά αυτό δεν συνέβη.
Πλέον ξεκινάμε την οργάνωση από τώρα ώστε να είμαστε έτοιμοι την επόμενη χρονιά.
Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την ακαδημία ώστε από τον κορμό της ακαδημίας να κάνει τα επόμενα χρόνια την μεγάλη ομάδα. Φυσικά θα πλαισιωθούν και από άλλα παιδιά αλλά θέλουμε ο κορμός της ακαδημίας να δημιουργήσει τη μεγάλη ομάδα.
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: