Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Στη «black list» Μητσοτάκη και ο Ριζοσπάστης: Αποκλείστηκε από τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Ένα ακόμη φαινόμενο ρεβανσισμού απέναντι στον αντιπολιτευόμενο Τύπο έλαβε χώρα στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.
Αυτή τη φορά, κατά τη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, προφανώς ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, γεγονός που είχε εξ αρχής καταλογίσει στο ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, δεν δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη.
Από την αίθουσα «έλειψαν», παραδοσιακά, το Documento, αλλά και τα Δημοκρατία, Εστία και Ναυτεμπορική.
Αφού του έφταιξαν όλα, από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και το «πολιτικό, αξιακό και πολιτιστικό χάσμα» που τον χωρίζει από την Κουμουνδούρου, μέχρι τις «προσωπικές επιθέσεις Τσίπρα» προς την οικογένειά του και τον «κατευθυνόμενο οχετό του διαδικτύου», στη συνέχεια κατέφυγε στο να δώσει ξανά συγχαρητήρια στον εαυτό του για την διαχείριση των μεγάλων ζητημάτων του τελευταίου διαστήματος.
Kι όλα αυτά έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση από την πλειοψηφία των ΜΜΕ που έλαβαν μέρος στη συνέντευξη, που έθεταν ερωτήσεις-πάσες.
 
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: