Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 10/3

Μια αγωνιστική ημέρα με αρκετά τέρματα η σημερινή και το σκορ της ημέρας στο γειτονικό Δυτικό, αλλά κι ανάμικτα συναισθήματα για τις ομάδες που είχαν άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Στην Α1 Ερασιτεχνική, τα Σεβαστειανά υποχρέωσαν σε ισοπαλία τον Ακρίτα στην Σωσάνδρα, ενώ ο Κεραυνός Μεσιανού αν και το πάλεψε, έφυγε τελικά με άδεια χέρια από το Μελίσσι αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο Δόξα. Στην Α' Ερασιτεχνική στα δύο παιχνίδια με αμφίπλευρη ή μονόπλευρη βαθμολογική σημασία, ο Μ.Α. Όρμας νίκησε την Δόξα Μεγαπλατάνου και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Άρης Προφήτη Ηλία με το διπλό στην Νέα Πέλλα λίγο πριν το τέλος, έμπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο. Τέλος για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής, βαθμολογικό πλεονέκτημα διατηρεί ο Νέος Πυρσός Πετριάς για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να προδικάσει κανείς για τον πρωταθλητή, στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται.
Στην Νέα Πέλλα ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος ήθελε αλλά δεν μπορούσε, κι αυτή η δυνατή θέληση για βαθμούς, τον κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως εμφανίστηκε σήμερα ο Άρης Προφήτη Ηλία, πιο ποιοτικό, πιο μεθοδικό και το βασικότερο χωρίς άγχος. Μπορεί να γλίτωσε αρχικά, σε αρκετές περιπτώσεις κλασικών ευκαιριών των φιλοξενουμένων, τα δύο «φθηνά» γκολ που δέχθηκε και η ανορθόδοξη αγωνιστική διαχείριση μετά την προσωρινή ισοφάριση, του στέρησαν τελικά τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάρτσο με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πλιόγκα (70'). Η χαριστική βολή ήρθε με τον ίδιο τρόπο λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας για τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον Αλμαλή να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Για δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, για μία περίπτωση πέναλτι σε σπρώξιμο επιθετικού τους (Τσαρτσαράκης) από πίσω κι εντός περιοχής στο πρώτο μέρος (προσωπικά ξαναβλέποντας στο βίντεο την φάση, αναθεωρώ την αρχική μου άποψη και τάσσομαι με το δίκιο των γηπεδούχων, αλλά ο ρέφερι είναι μπροστά και κοντά στην φάση, οπότε προφανώς έχει και καλύτερη αντίληψη) και ένα ακυρωθέν γκολ (Συρώκας Β.) από τον πρώτο βοηθό ως οφσάιντ στο δεύτερο μέρος (παρά τις αμφιβολίες όλων μας, δεν μπορούμε να εκφέρουμε αντικειμενική άποψη από την θέση που βρισκόμασταν).
Ευχαριστήριο από το Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας προς τον Άρη Προφήτη Ηλία
Μία συγκινητική κίνηση έκανε ο πρόεδρος, η διοίκηση και ποδοσφαιριστές του Άρη Προφήτη Ηλία. Από την ημέρα που μετονομάστηκε το γήπεδο στη μνήμη του Σταύρου Γιαβάση στο όνομα του εκλιπόντα νεαρού ποδοσφαιριστή, ήταν η μοναδική ομάδα που κατέθεσε ανθοδέσμη στη μνήμη του!
Προσωπικά ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος αλλά και η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας, ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας για την ανθρώπινη και πραγματικά συγκινητική αυτή πράξη, κι εύχονται καλή συνέχεια και καλή πορεία στον σύλλογο του Άρη Προφήτη Ηλία.
 










Δείτε όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 22η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 2 - 2
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 3 - 2



Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 20η αγωνιστική

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 1 - 2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2 - 0
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - Ν.Π.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ 1 - 4
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 8 - 3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAYOFF - 4η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0 - 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΖΕΡΒΗΣ - Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ 1 - 4
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: