Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 9/3

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης περνώντας νικηφόρα κι από το Ριζάρι, στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής, κάνοντας τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου σε ότι αφορά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολες και οριακές νίκες γοήτρου για Άρη Νησίου και Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, εντός με ΑΣ Γιαννιτσά και εκτός με Ολυμπιακό Γαλατάδων αντίστοιχα. Στα Γιαννιτσά τέλος για το πρωτάθλημα της Α1, ο γηπεδούχος Εθνικός κυνικός και αποτελεσματικός, αν και με μέτρια συνολικά απόδοση, έφτασε σε μια φαινομενικά με βάση το τελικό σκορ για όσους δεν παρακολούθησαν τον αγώνα, «εύκολη» νίκη, που μόνο τέτοια όμως δεν ήταν, με την αντίδραση και τις κλασικές ευκαιρίες της Νίκης Αξού στο δεύτερο μέρος, η οποία ζήτησε και δικαίως πέναλτι κατά την προσωπική μου άποψη, σε ανατροπή εντός περιοχής ποδοσφαιριστή της!
Στην Α' κατηγορία, πολύ σημαντική η εντός έδρας νίκη για τον Άρη Παλαιφύτου επί του Ατρομήτου Λεπτοκαρυάς, ενώ λίγο πολύ αναμενόμενη αυτή της φορμαρισμένης Νίκης Καλής στον Πενταπλάτανο, με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο, που από το πρώτο μέρος αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Μια ανάσα από την στέψη και η Δόξα Παλιού Μυλοτόπου μετά την εντός έδρας νίκη της επί του Μ.Α. Ν.Μυλοτόπου στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής. 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 22η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1 - 3
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 3 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - Μ.ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0 - 1
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 3 - 0 α.α.



Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 20η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1 - 0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0 - 2
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0 α.α. 

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ PLAYOFF - 4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 3 - 4
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Ν.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 1 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: