Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην ΠΚΜ «Πράξεις για την Μακεδονία» κ. Παπαστεργίου Χρήστος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Πράξεις για την Μακεδονία» κ. Παπαστεργίου Χρήστος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ στο νομό Πέλλας κ. Παντελή Μάρκου, τον κ. Βενιτσανόπουλο Θανάση μέλος ΚΠΕ του Πασόκ, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θωμά Χατζηηλιάδη και τους υποψήφιους του συδνυασμού κ.κ. Θανάση Τζάκρη και Ελπίδα Ακριτοπούλου.
Εκ μέρους του Δήμου Πέλλας εκτός του Δημάρχου που υποδέχτηκε τον κ. Παπαστεργίου, παραβρέθηκε ο Προέδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τεκτερίδης Γαβριήλ και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών κ. Θεοδωρίδου Εύη.
Συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου ενώ ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης έθεσε τον προγραμματισμό των έργων που σχεδιάζει και συμφωνήθηκε να υπάρχει μία τακτική επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης για όλα τα θέματα, πάντα για το καλό του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: