Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Άρεσε ο Αλμωπός Αριδαίας στη «φιλική» νίκη με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Φωτο από AlmoposFC
Στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο Αλμωπός Αριδαίας, παρά την κόπωση επιβλήθηκε με καλή αγωνιστική παρουσία με σκορ 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη.
Nικηφόρο το τέταρτο φιλικό για τον Αλμωπό Αριδαίας με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας, με σκορ 2-1. Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι δύο προπονητές, με τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο. Ο Αλμωπός ήταν αυτός που προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Τριανταφυλλάκη στο 44′.
Στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν αρκετές αλλαγές χωρίς να επηρεάζεται η εικόνα του αγώνα με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο. Ο Αλμωπός ευτύχισε να κάνει το 2-0 μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα Βλαχιώτη στο 72′, ενώ λίγο πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Σαμαρά.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αλμωπού το Σάββατο 18/9 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας (Ώρα 17:30).
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Τυριακίδης έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιήμενος από την απόδοση των παικτών, παρότι αυτό το διάστημα υπάρχει κόπωση από τις προπονήσεις και τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του. Από κει και πέρα, είχε την ευκαιρία ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, με αντίπαλο μία ομάδα που έχει ανταγωνιστικό ρόστερ.
Ο Γιώργος Τυριακίδης στο πρώτο μέρος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Παϊτέρης, Πατσιαβούρας, Σουλιώτης, Ναζίφογλου, Σταμπουλίδης, Ασλαμπάνογλου, Πέττας, Γκονζάλες, Τριανταφυλλάκης, Κόρντιτς, Πρίκας. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χατζηαδαμίδης, Παρασκευάς, Καράμπελας, Κωστόπουλος, Αδαμίδης, Σέχου, Κανελλάκης, Μπακούτσης, Ζαχαρός, Σαμαράς, Ρίβας.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com αναμένεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, μέχρι να πάρει την τελική του μορφή και ο προπονητής της ομάδας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
 
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: