Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣ Μακεδονίας: Έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητού

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι οι προπονητές μέλη μας που θα εκδώσουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή Ποδοσφαίρου (κάρτα πάγκου), ΠΡΙΝ πάνε στην Ε.Π.Σ.Μακεδονίας, πρέπει ΑΜΕΣΑ να επικοινωνήσουν και να κλείσουν ραντεβού με την γραμματεία του Συνδέσμου (τηλ.2310521213 ή sindesmosppt@gmail.com και ώρε εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα.-Τετάρτη-Παρασκευή 11:00-14:30 & Τρίτη-Πέμπτη 10:00-13:00) έτσι ώστε να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους, καθώς και να προσκομίσουν αντίγραφο του Ιδ.Συμφωνητικό (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο υπογραφής) μαζί με το επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της), για να εκδώσει ο Σύνδεσμος την απαραίτητη για τα δικαιολογητικά ΒΕΒΑΙΩΣΗ. Παρακάτω σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας για όλες τις απαραίτητες οδηγίες:
Εκδοση των Δελτίων Πιστοποίησης Προπονητή μέχρι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι όλοι οι προπονητές των σωματείων της Α1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Σεπτεμβρίου 2021 πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να εκδοθεί το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο είναι αυστηρά προσωπικό.
Η προσέλευση των προπονητών στην ΕΠΣΜ γίνεται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού, οι οποίοι πρέπει να αποστέλλουν e-mail (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr) ή μήνυμα στο inbοx του fb της ΕΠΣΜ https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakednias/inbox) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ΕΠΣΜ (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0), αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή χωρίς το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του, ούτε κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο και να δίνει οδηγίες από την τεχνική περιοχή.
Επισημαίνεται στους προπονητές ότι απαλλάσσονται από την καταβολή παράβολου όσοι εξ αυτών παραμένουν στο ΙΔΙΟ σωματείο σε σύγκριση με την περσινή αγωνιστική περίοδο (εφόσον είχε εκδοθεί το αντίστοιχο Δελτίο Πιστοποίησης).
Η υποβολή των δικαιολογητικών από τους προπονητές (πρώτοι ή βοηθοί ή φυσικής κατάστασης ή τερματοφυλάκων) δύναται να γίνει με email (mavridisd@epsm.gr), τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (για κάθε κατηγορία πρωταθλήματος ξεχωριστά). Όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι ευκρινή και ΜΟΝΟΝ σε μορφή αρχείου PDF, ενώ η φωτογραφία αυστηρά σε μορφή JPG.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:
1) Αίτηση του σωματείου.
2) Έγχρωμο αντίγραφο ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA/ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.
3) Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία.
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, όπου ο προπονητής θα βεβαιώνει ότι «δεν εμπίπτω στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και αποδέχομαι στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ.
5) Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου-προπονητή (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε προπονητή/βοηθού προπονητή).
6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της).
7) Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών ότι ο προπονητής είναι ενεργό μέλος του (με πρόσφατη ημερομηνία).
8) Παράβολο 75,00 € (πληρωμή στο ταμείο της Ε.Π.Σ.Μ. ή μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Π.Σ.Μ. : ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699, ΕΘΝΙΚΗ: GR34 0110 5400 0000 5402 0356 009. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται το αποδεικτικό της κατάθεσης).
9) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση Πράξης Συναίνεσης (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Μ.).
Τα υποδείγματα έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ένωσης (www.epsm.gr) και στο πεδίο «Έγγραφα & υποδείγματα».
 
Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: