Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Τσακαλώτος για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Το λες και απατεωνιά"

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ανακοινώσεις που έκανε στη ΔΕΘ εξαπέλυσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στα social media.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επικρίνει σε ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χαρακτηρίζει "απατεωνιά" μια σειρά από μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ενώ παράλληλα σημειώνει πως "κοροϊδεύει ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες".
Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής:
"Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Αλλά:
Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.
Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα.
Περισσότερα, απόψε το βράδυ στις 10:40 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Giorgos Melingonis".
 
Ηλιόπουλος: Η πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι 100 ευρώ τον μήνα για 6 μήνες;
Σε ανάρτηση στα social media για να επικρίνει τις κυβερνητικές εξαγγελίες προχώρησε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος διερωτάται αν "η πρόταση της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων είναι το πρόγραμμα με τα 1.200 ευρώ, που στον εργαζόμενο πάνε τα 600, τα οποία τελικά είναι 100 τον μήνα για 6 μήνες" ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως "καλύτερα να έμενε στα data".
 
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: