Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Φθιώτιδας: Απαλλαγή η μία, μείωση άλλη στην καταβολή του παραβόλου για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητών

Μετά την ΕΠΣ Μακεδονίας που θα εκδώσει δωρεάν το δελτίο πιστοποίησης προπονητή (πάγκου) για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για όσους προπονητές παραμένουν στο ίδιο σωματείο, γιατί προφανώς πέρυσι τα πρωταθλήματα διακόπηκαν στο ξεκίνημα και τα 75€ πήγαν εντελώς στράφι, ήρθε η σειρά της ΕΠΣ Φθιώτιδας να κάνει τουλάχιστον μια έκπτωση 35% στο παράβολο για το συγκεκριμένο δελτίο για όλους τους προπονητές και αντί των 75€ αυτοί να καταβάλουν 50€. Επίσης η δεύτερη με έγγραφο της ΕΠΟ που επικαλείται, θεωρεί τις περσινές ότι έχουν εκτιθεί. 
Απορίας άξιο για την δική μας Ένωση πως δεν αναγνωρίζει την περσινή αδράνεια και απαιτεί ολόκληρο το ποσό παραβόλου και εντελώς παράλογα θα επιβαρύνονται με το διπλό ποσό (75€ πέρυσι + 75€ φέτος) προπονητές που έμειναν οι περισσότεροι «άνεργοι» την περασμένη χρονιά, ενώ παραδόξως διατηρεί σε ότι αφορά τις τιμωρίες και τις περσινές ποινές. 
Δείτε τις ανακοινώσεις των δύο ΕΠΣ:
ΕΠΣ Μακεδονίας
«...Επισημαίνεται στους προπονητές ότι απαλλάσσονται από την καταβολή παράβολου όσοι εξ αυτών παραμένουν στο ΙΔΙΟ σωματείο σε σύγκριση με την περσινή αγωνιστική περίοδο (εφόσον είχε εκδοθεί το αντίστοιχο Δελτίο Πιστοποίησης)»
ΕΠΣ Φθιώτιδας
«1. Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣΦ το παράβολο για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης των προπονητών της Ένωσης μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 μειώνεται κατά 35% ήτοι από 75,00 ευρώ σε 50,00 ευρώ για όλους τους προπονητές.
2. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμό 16235/2021 έγγραφο της Ε.Π.Ο. οι ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού για ποδοσφαιριστές, προπονητές, αξιωματούχους και τιμωρία έδρας για τις ομάδες στους μη διεξαχθέντες αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θεωρείτε ότι έχουν εκτιθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: