Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΕΠΣ Κιλκίς - Α1 Ερασιτεχνική - Τελικός Play Off: Νίκησε ο Ευρωπός 1-0 εκτός έδρας την Κρηστώνη και ξαναπαίζουν σε ουδέτερο γήπεδο

Στην παράταση κρίθηκε ο πρώτος αγώνας μπαράζ των πρωτοπόρων της Α1 κατηγορίας μεταξύ του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του Απόλλωνα Ευρωπού στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων γήπεδο της Κρηστώνης σήμερα Μεγάλο Σάββατο 23/4/22.
Στο σημερινό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Κρηστώνης σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Πάνω από χίλιοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να απολαύσουν τον αγώνα. Και κάμποσοι αποχώρησαν καθώς δεν βρέθηκε μέρος να… ακουμπήσουν.
Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η αναμέτρηση. Νευρικό παιχνίδι λόγω και της κρισιμότητάς του με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν στα σημεία καθώς πλησίασαν στο γκολ περισσότερες φορές.
Στο 42’ ύστερα από μια αψιμαχία παικτών η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα και για ένα δεκάλεπτο χάλασε η γιορτή, όπως θα έπρεπε να είναι ένας τελικός Play Off. Ο διαιτητής Τακίδης, άψογος σε όλα τα σφυρίγματά του, αποφάσισε να τον διακόψει, πήγε στα αποδυτήρια για ένα δεκάλεπτο και όταν ξαναβγήκε στο γήπεδο η φουρτούνα είχε λήξει.
Με τέρμα που σημείωσε ο Ανδρέας Ρίτε με ατομική προσπάθεια μετά από λάθος μεταβίβαση, πέρασε δύο αντιπάλους απέφυγε και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ δίνοντας το προβάδισμα στον Απόλλωνα στο 8΄ του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.
Θα ακολουθήσει δεύτερος αγώνας στο ουδέτερο δημοτικό στάδιο του Πολυκάστρου πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη για την ανάδειξη πρωταθλητή ΕΠΣ Κιλκίς.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: