Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα φάνε και τα πόμολα

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης Μητσοτάκη εμφανίζεται να χτίζει «υπερπολυτελή κατοικία» στη Τζια την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις γονατίζουν από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» στάθηκε αφορμή για την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης, το «golden boy της ΔΕΗ» χτίζει «ανάκτορο 749 τ.μ.» στη Τζιά.
«Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Επικαλούμενο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ» διαπιστώνοντας πως «τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο».
Το κόμμα της Κουμουνδούρου σημειώνει πως «τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα» και καταλήγει πως «αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις».
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: