Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Γάβγισε απειλητικά στους υπουργούς και ο Πίνατ, με εντολή Μητσοτάκη;

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα εάν αυτές οι «διαρροές»από το Μαξίμου, με τον «αυστηρό» Μητσοτάκη να… τρίζει τα δόντια στους υπουργούς του, είναι μόνο κωμικές ή εάν αποτελούν και κάτι παραπάνω, δηλαδή ένα «άριστο» καραγκιοζιλίκι.
Εάν δεν τα μάθατε ο πρωθυπουργός σήμερα στο υπουργικό προχώρησε σε αιχμηρές συστάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές πηγές που επικαλούνται τα ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης είπε: «Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα».
Και δεν έμεινε εκεί ο αρχι-«άριστος»: «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών. Το λέω χαριτολογώντας αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».
Λίγο ηρεμία βρε παιδιά εκεί στο Μαξίμου.
Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Μητσοτάκης έβαλε και τον Πίνατ να γαβγίσει στους υπουργούς, με την απειλή πως θα τους δαγκώσει εάν δεν ακούσουν την πρωθυπουργάρα…
Από την άλλη, τι φταίει κι αυτό το σκυλάκι που του έτυχαν τέτοια «αφεντικά»…
 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: