Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης στην ΕΠΣ Πέλλας - Πρωταθλητής της Α1 Ερασιτεχνικής ο Εθνικός Γιαννιτσών

Ο κακός φετινός σχεδιασμός των διοργανώσεων πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, ολοκληρώθηκε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο, με τον παράλληλο ορισμό του τελικού των play off της Α1 Ερασιτεχνικής και της τελευταίας αδιάφορης αγωνιστικής της Α' Ερασιτεχνικής. Δίκαιος πρωταθλητής της Α1 Ερασιτεχνικής αναδείχθηκε ο πολύ σταθερός όλη την χρονιά Εθνικός Γιαννιτσών, με την άξια φιναλίστ ομάδα του Άρη Νησίου από την άλλη, να καλείται από την Ένωση, να παίξει τους κόπους μια χρονιάς σε μόλις 4 μέρες! 
Στον σημερινό τελικό του πρωταθλήματος, ο καλύτερος και πιο έμπειρος Εθνικός Γιαννιτσών, μάλλον «σβηστά» αλλά και απόλυτα δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, αφού ο Άρης Νησίου εκτός του πρώτου 15λεπτου, δεν μπήκε ποτέ στην σημασία και το νόημα του αγώνα, ακόμη κι όταν στο τελευταίο 20λεπτο είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Χατζηλιάδη (73'). 
Φάσεις πολλές δεν είχε η αναμέτρηση και το θέαμα ήταν γενικά μέτριο, όμως μάλλον απόλυτα δικαιολογημένα, αφού και το προχωρημένο της σεζόν αλλά και το διακύβευμα της αναμέτρησης, συνετέλεσαν σ' αυτή την προσέγγιση από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Εθνικού όμως να είναι αυτή, που εκτός των δύο ωραίων τερμάτων που πέτυχε με τους Σιδώρη (18') και του Καπουσούζη (82'), είχε και τις σημαντικότερες ευκαιρίες έστω κι αριθμητικά λίγες με τους Σιδώρη, Καμπάνη, Σιδέρη και Καπουσούζη. Η μόνη αξιόλογη φάση που καταγράφηκε για την ομάδα του Άρη Νησίου προς το τέρμα του Εθνικού, ήταν στο πρώτο διάστημα της αναμέτρησης που οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί, από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καραουλάνη!
Άψογη η διαιτητική τριπλέτα, με ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Μιχαηλίδη! 
Λίγος ο φίλαθλος κόσμος, περισσότεροι οι «επίσημοι» στις εξέδρες του ΔΑΚ Σκύδρας.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Πέλλας, Εθνικό Γιαννιτσών.
Στην Α' Ερασιτεχνική τα πάντα είχαν τελειώσει την προηγούμενη αγωνιστική, με τα αποτελέσματα για ακόμη μία φορά να καταγράφουν μεγάλα σκορ για τα φαβορί, με την ομάδα του Άρη Αθύρων να προσθέτει στο παθητικό του, μια πολύ βαριά ήττα στο Μαυροβούνι.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, που σήμαναν και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ PLAY OFF Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 22η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1-4
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 6-2
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 0-0
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 3-0 α.α.
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 8-1
 









Δεν υπάρχουν σχόλια: